Świąteczna gorączka

Jingle All the Way
1996
5,8 26 tys. ocen
5,8 10 1 25899
4,7 13 krytyków
Świąteczna gorączka
powrót do forum filmu Świąteczna gorączka

Film ogolnie nie jest zly, miejscami zabawny, ale ta koncowka to juz dno. Rozumiem, ze to stary film, ale te efekty byly takie zenujace, ze sie nie dalo patrzec. Z oceny 7 ktora bylaby spada na 5

ocenił(a) film na 5
snajpi96

Od kiedy film z 1996 r. jest stary? Ja wiem, że to określenie względne, ale nie przesadzajmy....stary film to może być z lat 50., ale cóż...niektórzy nawet produkcje z 2010 r. określają jako "stare".

Goro_Gondo

Popieram Goro, też nieraz już zwracałem na to uwagę, ale niektórym nie ma sensu tego tłumaczyć. Dla nich nawet film z 2014 jest stary.

ocenił(a) film na 7
snake_plissken84

Jezeli ktos jest nastolatkiem to dla niego rok 2010 moze byc polowa zycia :) Optyka inna.

ocenił(a) film na 5
snake_plissken84

Kiedyś byłem świadkiem rozmowy, gdzieś w 2015 r. o filmach Stallone'a i ktoś rzucił tytuł "Rambo" - nikt nie wiedział o co chodzi, a potem zeszło na "Niezniszczalnych" i większość "nie oglądam takich starych filmów, on ma już z 5 lat". Idiotyzm.

snajpi96

Takie wtedy były efekty, a pomijając to, cały film bardzo fajny, niesłusznie takie niskie oceny.

ocenił(a) film na 8
snajpi96

Gdyby ocena miała lecieć w dół tylko za efekty specjalne to taka Wonder Woman teraz powinna mieć 3/10, już na premierę efekty waliły po oczach sztucznością to co będzie za 20 lat.