Świąteczna inwazja zombie

A Cadaver Christmas
2011
3,7 378  ocen
3,7 10 1 378
Świąteczna inwazja zombie
powrót do forum filmu Świąteczna inwazja zombie

Daje 10/10 ponieważ przyznanie mu gorszej oceny jest zbyt mainstreamowe!
Jeden z najlepszych filmów jakich kiedykolwiek oglądałam świetna gra aktorka, powalające efekty specjalne co robią z filmu prawdziwą realistyczną historię.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak to była ironia ;]

ocenił(a) film na 2
DzielnaKasia

nikt by się nie zorientował, że to ironia. Dzięki za dopisek bo już chciałem Cię zjechać.

Tak to był sarkazm ;]

DzielnaKasia

żal czytać

DzielnaKasia

A nie pomyślałaś może, że te filmy mają swoją publikę i niektórzy przy nich się dobrze bawią? I nie chodzi tu o bycie alternatywnym hipsterem, tylko obejrzenie se takiego filmu pod pare browców z bananem na ryju. Obejrze ten film. I pewnie dziesiony mu nie dam, ale lachy też nie.

ocenił(a) film na 6
whitlow

Łoo wątek założyłam dość dawno temu i do tego momentu zobaczyłam niezłą ilość podobnych gniotów. Teraz przyznaje, że takie filmy mają swoich osobnych fanów i z pewnością dobrze je się ogląda ze znajomymi żeby komentować ich ,,genialność'' albo samemu dla odmóżdżenia. ;)

ocenił(a) film na 7
DzielnaKasia

No już się wkurzałem, a tu jednak szacun dla Dzielni. Co myślisz o zmianie oceny na uczciwą szóstkę, hejterowską trójkę, czy szaloną siódemkę? No bo osiem, to nawet ja - fan osobny - nie dam. Coby filmwebowców nie zmylać. Nie ten tego. Coby.

Za 'gniot' dostajesz żółtą kartkę. PIERWSZĄ żółtą kartkę.

P.S. Gramy w piłkę nożną, nie żaden Monopol. Osobiście uważam, że zółty jest bardzo ładnym kolorem.

P.S.S. Byłbym zapomniał:

:)

P.S.S.S. W pierwszym poście chciałaś napisać "świetnie gra aktorka", a nie "świetna gra aktorka". Prawdaaa?

P.S.S.S.S. Noż k.. znowu zapomniałem:

:)

ocenił(a) film na 6
dobryzlyibrzydki

No dobrze to zmienię na 6 może nawet zobaczę jeszcze raz ten film na święta bo i tak będę zajmować się oglądaniem filmów w tym czasie.
odp na P.S. Tutaj nie wiem co napisać.
odp na P.S.S. (:
odp. na P.S.S.S. Tak chciałam tak napisać ale mądra ja nie czytałam kiedyś jeszcze raz przez opublikowaniem.
odp. na P.S.S.S.S. (:
Uwielbiam filmy ze zombie i może dlatego taka ironiczna ocena niemniej jednak teraz normalnie oglądam tego typu filmy bez wyłączania po paru minutach.