Świt żywych trupów

Dawn of the Dead
2004
6,3 43 tys. ocen
6,3 10 1 42858
6,6 23 krytyków
Świt żywych trupów
powrót do forum filmu Świt żywych trupów

Z całym szacunkiem, ale jest to jeden z najnudniejszych filmów jakie widziałam. Zero fabuły w
ciągu prawie dwóch godzin filmu.. PORAŻKA

zuza700_filmweb

zgadzam się, ten film jest po prostu żenujący.

ocenił(a) film na 6
zuza700_filmweb

jak sie nie znasz na horrorach to sie nie odzywaj pipeczko film jest na 6 miniumum 5 ;p

hercules38

Szanuję twoje zdanie i oczekuję tego samego do Ciebie.
Widziałam za dużo horrorów i to dobrych, by móc napisać, że to jest dobry, emocjonujący i STRASZNY horror. Pozdrawiam.

zuza700_filmweb

Najwidoczniej widziałaś także za mało ZŁYCH filmów, skoro tak szafujesz jedynkami.

jporuba

Najwidoczniej masz racje.

zuza700_filmweb

http://www.filmweb.pl/film/Potw%C3%B3r-2009-306778

ocenił(a) film na 6
zuza700_filmweb

6 to jest sredni wiec mzoe byc na niego ocena ;p

ocenił(a) film na 2
zuza700_filmweb

Zgadzam się. Film jest mega słaby. Zero napięcia, fabuły... Może dla kogoś ten film obrazuje głębię ludzkiej psychiki, ale do mnie jakoś nie trafia.

zuza700_filmweb

Może ci się nie podobac, ale ocena 1 to przesada, jest tysiące o wiele gorszych horrorów

kolsol

Nie porównuję jednego filmu do drugiego. Obejrzałam i oceniam go na 1, a jeśli tobie sie podobał i ocenisz go na wyżej to bardzo się cieszę, ale szanuj moją opinię, bo ja robię to samo z twoją.

zuza700_filmweb

To ciekawe jak oceniasz horrory, które nadaje stacja syfy czy tv puls, dajesz im -10 czy jak?

zuza700_filmweb

Tylko po co zakładać oddzielny temat.Jakby to miała być objawiona prawda. Wiele jest tematów w których ktoś tam sobie psioczy na film.
Ja uważam że jak na film o zombie był dość poprawny.Jak już zakładasz tematy.To może jakieś argumenty by się przydały.Bo tak to wiesz film lipa bo lipa i tyle.

jezi86

Też się zgadzam, film słaby...
Żenująco głupie momenty.

ocenił(a) film na 8
kolsol

to prawda, ten wcale nie jest zły, chętnie do niego wracam