Świt żywych trupów

Dawn of the Dead
2004
6,3 43 tys. ocen
6,3 10 1 42858
6,6 23 krytyków
Świt żywych trupów
powrót do forum filmu Świt żywych trupów

Polecam ten film obejrzałem go wczoraj i jest super , trzyma w napięciu do końca . Daję mu 10 / 10 punktów .

użytkownik usunięty
Wrobel_19

" trzyma w napięciu do końca "

po to żeby na końcu można było zdrowo popuścić. Zakończenie jest takie, jakby producenci chcieli sobie zostawić tylne wejście ;) do wypuszczenia ewentualnego "Popołudnia żywych trupów", stosując się do schematu: dobrze się sprzeda ? - robimy "Trupy Rewolucje" :D Źle ?? Trudno - koćzymy z serią o truposzach.

użytkownik usunięty
Wrobel_19

jak dla mnie do kitu !!!!!!! dostał odemnie 1/10 jest żenująco nudny i kiczasty

Wrobel_19

Film wymiata !!!
Ode mnie dostał 10/10
Jak bym mógł to dałbym mu nawet 11/10
Polecam

Paulo_3

Mi terz do gustu przypadł i był pierwszym moim filmem o żywych trupach

tonieja89

O czym wy wogole piszecie 10/10 ?????????? Kim wy jestescie??? Nie chce byc wredny ale sadzac po waszych postach macie okolo 15-16 lat.Polecam zaznajomic sie z pierwszymu filmami o ,,zywych trupach" i dopiero wtedy wymadrzac sie na forum .Ocena tego filmu to max 3/10

ocenił(a) film na 7
Alexander_2

Biegające zombi??? Toż to świętokractwo - nie kupuje tego.

użytkownik usunięty
Wrobel_19

ludzie wy chyba nigdy horroru nie oglądaiście :| przecież to jest zalosne. jak to oglądnęl;am to wpadlam w depresje, ze jeszcze takie film wychodza :| przeceiz to wogole nei bylo strasze! "trzyma do konc w napieiu" ? gdzie u bylo napiecie? dla mnei horror musi miec klimat, zaskakiwac, a jak trzeba to pokazywac duzo krwi. i tyle. a tu ani nie bylo zaskakująco, ani nie bylo klimatu(jakas wesola muzyczka w tle:|), i oczywiscie nasze kochane trupy, ktore byly malo rpzkeonywaujace a poza tym bylo ich ZA MAŁO) no sory alke sadzac po tytule: swit zywych trupow, to sie spodziewalam trupow a nie grupki ludzi zyjacych sobie beztrosko w centrum handlowym. dwie sceny byly UJSCIOWE: perwsza z ta dziewczynka(chociaz tez troche kiczowata), a druga z poroem tej gosciowy co urodzila to brzydkie dziecko. ogolnie niezle sie usmialam. i zanudilam oczywiscie. nie polecam.