Świt żywych trupów

Dawn of the Dead
2004
6,3 43 tys. ocen
6,3 10 1 42858
6,6 23 krytyków
Świt żywych trupów
powrót do forum filmu Świt żywych trupów

Podczas końcowej sekwencji na łodzi, kręconej amatorską kamerą, możemy dostrzec, że przez niecałe pół minuty na łodzi znajduje się Steven, którego podczas sekwencji z jazdą autobusami zabiła Ana.

Shiloh

Oglądaj dokladnie te filmy ziomek heheh To byla kamara Stevena i dlatego na niej byl zreszta w bardzo fajnym towarzystwie.

ocenił(a) film na 10
becool83

Niektórzy to są bystrzaki :)
............................

ocenił(a) film na 7
Lord_10

Nawet jeśli, a nie jestem do końca przekonany, to nie mogę zrozumieć, kto trzymał kamerę. Nie była to Ana, nie był to Kenneth i nie była to również Nicole. Terry również był zbyt wycieńczony i niespokojny na to, by trzymać kamerę i filmować. Kto więc filmował. Nikt inny poza Stevenem (którego na łodzi przecież nie było) nie przychodzi mi do głowy. Czy możecie mi to wyjaśnić?

Shiloh

Ten młody (nie pamiętam jak się nazywał).

użytkownik usunięty
the_downward_spiral

Kamere trzymał Andy

Beznadziejny remake 2/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Lubie_chipsy

Andy został zabity przez Kennetha w sekwencji ucieczki. A Terry (czyli "ten młody") to na pewno nie był.

Shiloh

Buahahaha koleś nie ośmieszaj się. Oczywiście że to był ten młody. Na łodzi było ich czworo. Nicol, Ana, Keneth i właśnie on. Skoro widać trzy osoby tzn. Afroamerykanina i dwie kobiety to jednoznaczne jest że kręcił to młody. A Steven jest tylko dlatego na tym filmie bo to była jego kamera i on nią wcześniej filmował siebie wraz z panienkami.

Dlaczego Ty się tak kur*a upierasz przy swoim jak wszyscy Ci dobrze tłumaczą. To może mi powiedz dlaczego akurat młody nie mógł filmować ?

ocenił(a) film na 7
arthas_2

Może i był to Terry, spierać się nie będę, ale wydaje mi się to trochę dziwne, bo on właśnie był najbardziej oszołomiony z nich wszystkich.

Shiloh

chłopie to jest tylko film, już nie doszukuj sie błędów na sile.... poprostu żal.pl

ocenił(a) film na 7
Shiloh

Steven jest na taśmie bo to jego kamera i nagrywał siebie z panienkami jeszcze przed wydarzeniami z filmu. A reszta poprostu przeglądała jego rzeczy w tym filmy jakie miał na kamerze nagrane. A kto trzymał kamerę chyba nie jest aż takie ważne może się zmieniali co chwila.

ocenił(a) film na 8
Shiloh

Chyba sam jesteś oszołomiony? Skąd to niby możesz wiedzieć