Podczas końcowej sekwencji na łodzi, kręconej amatorską kamerą, możemy dostrzec, że przez niecałe pół minuty na łodzi znajduje się Steven, którego podczas sekwencji z jazdą autobusami zabiła Ana.
Oglądaj dokladnie te filmy ziomek heheh To byla kamara Stevena i dlatego na niej byl zreszta w bardzo fajnym towarzystwie.
Nawet jeśli, a nie jestem do końca przekonany, to nie mogę zrozumieć, kto trzymał kamerę. Nie była to Ana, nie był to Kenneth i nie była to również Nicole. Terry również był zbyt wycieńczony i niespokojny na to, by trzymać kamerę i filmować. Kto więc filmował. Nikt inny poza Stevenem (którego na łodzi przecież nie było) nie przychodzi mi do głowy. Czy możecie mi to wyjaśnić?
Andy został zabity przez Kennetha w sekwencji ucieczki. A Terry (czyli "ten młody") to na pewno nie był.
Buahahaha koleś nie ośmieszaj się. Oczywiście że to był ten młody. Na łodzi było ich czworo. Nicol, Ana, Keneth i właśnie on. Skoro widać trzy osoby tzn. Afroamerykanina i dwie kobiety to jednoznaczne jest że kręcił to młody. A Steven jest tylko dlatego na tym filmie bo to była jego kamera i on nią wcześniej filmował siebie wraz z panienkami.
Dlaczego Ty się tak kur*a upierasz przy swoim jak wszyscy Ci dobrze tłumaczą. To może mi powiedz dlaczego akurat młody nie mógł filmować ?
Może i był to Terry, spierać się nie będę, ale wydaje mi się to trochę dziwne, bo on właśnie był najbardziej oszołomiony z nich wszystkich.
Steven jest na taśmie bo to jego kamera i nagrywał siebie z panienkami jeszcze przed wydarzeniami z filmu. A reszta poprostu przeglądała jego rzeczy w tym filmy jakie miał na kamerze nagrane. A kto trzymał kamerę chyba nie jest aż takie ważne może się zmieniali co chwila.