co się stało od momentu, gdy Jesse zakradł się do pokoju Winni i powiedział, że muszą uratować jego matkę od stryczka, bo i tak nie umrze, a ludzie się o nich dowiedzą?
W skrócie: Winni, Jesse i jego brat uwolnili Taców. Musieli uciekać. Jesse chciał aby Winni jechała z nimi, ale jego ojciec stwierdził, że będą jej szukać <jej rodzice> aż jej nie znajdą, dlatego to zbyt niebezpieczne. Jesse powiedział Winni aby odnalazła źródło i się z niego napiła. On miał wrócić po nią gdy zrobi sie bezpiecznie. Wini jednak nie napiła się ze źródła. Wyjechała z rodzicami zwiedzać świat. Film kończy się tak, że Jesse <w czasach współczesnych> wraca do domu Fosterów, szuka Winni w lesie, udaje się do źródełka a tam znajduje jej grób, na którym jest napisane: Winni Foster 1899-1999 kochającej matce i żonie...
może się trochę pomyliłam z datą na nagrobku
pozdrawiam
nie pomyliłaś się, dokładnie opisałaś co działo się dalej ;)
obejrzałam dzisiaj 2 raz ten film i mało na końcu się nie popłakałam, powstrzymywała mnie przed tym tylko obecność rodziców w pokoju... film jest przepiękny ;))
dzięki hmm ale widziałam jeszcze taki fragment jakby czyjegoś pogrzebu...? i winni mówiącą do matki coś w stylu 'mnie też będzie jej brakowało'