Źródło nadziei

The Water Diviner
2014
6,5 15 tys. ocen
6,5 10 1 14767
4,7 12 krytyków
Źródło nadziei
powrót do forum filmu Źródło nadziei
mateuszkarcz

To tak jak twój komentarz - Kompletna bida z nędzą zero argumentacji .

buterfly

ponieważ bida z nędzą nie wymaga argumentacji

mateuszkarcz

Każdy film jeżeli go oceniasz na forum wymaga argumentacji .

buterfly

a gdzie jest tak napisane - w biblii?

mateuszkarcz

A wiesz do czego służy forum filmowe - Do wypowiadania się na temat filmu, w twoim poście tego brak kompletnie nie wiem co ci się nie podobało .

buterfly

czyli rozumień, że Tobie się podobał

mateuszkarcz

Nie jest to arcydzieło - Ale oceniłem na 6 historia dość sprawnie zrealizowana z ciekawej perspektywy, i aktorko też przyzwoicie .

buterfly

tyle nieprawdopodobnych zbiegów okoliczności wzbudziło mój niesmak, jedynie co do gry aktorskiej zgoda. pozdrawiam.

mateuszkarcz

Jestem ciekaw co aż tak wzbudziło twój niesmak .

buterfly

tak jak napisałem doza prawdopodobieństwa takiej akcji jest jak w słabych filmach sensacyjnych, nie dostrzegasz tego?

mateuszkarcz

Ale przecież to nie jest film biograficzny ani też na faktach, wiec owszem taka akcja jest w pełni wymyślona .

buterfly

w realu nie ma takich zbiegów okoliczności, dlatego uważam że film jest słaby i nie w moim guście.

mateuszkarcz

Tylko tak jak napisałem film nie jest na faktach - Film po prostu nie jest w twoim guście i tyle :)

buterfly

widzę, że masz strasznie dużo wypowiedzi (9800) czemu tak dużo?

mateuszkarcz

Nie jestem na Filmwebie od wczoraj to się nazbierało :) - Tylko filmów/seriali dużo mniej obejrzanych ale oglądam tylko to co mnie interesuje :)

buterfly

a dzięki takiej aktywności masz jakieś dodatkowe profity, czy tak tylko dla fanu?

mateuszkarcz

Nie ma z tego żadnego profitu :) - Nawet sam nie wiedziałem ze tego się już tyle nazbierało .