Źródło nadziei

The Water Diviner
2014
6,5 15 tys. ocen
6,5 10 1 14767
4,7 12 krytyków
Źródło nadziei
powrót do forum filmu Źródło nadziei

Panie Crowe, zabrakło pieniędzy na zatrudnienie aktorki do filmu?
Kurylenko? Litości.

ocenił(a) film na 9
thuscomethusgo

Kurylenko idealnie pasowała do tej roli. Najpierw obejrzyj, później oceniaj.

miss_russ

Wolę modelki przed moim obiektywem, nie na scenie! cheers

ocenił(a) film na 9
thuscomethusgo

:) Ta rola nie wymagała jakiegoś wielkiego kunsztu aktorskiego, Kurylenko na ekranie wygląda zjawiskowo, jej bohaterka jest pełna kobiecości, ciepła, delikatności, ale i dumy i poczucia własnej wartości. Ponadto jest między nią a Crowem na ekranie chemia, co również nie jest bez znaczenia dla wiarygodności oglądanej historii. Cheers

miss_russ

Są role , które nie wymagają kunsztu aktorskiego? A to przepraszam......

ocenił(a) film na 6
thuscomethusgo

Przed Twoim czym ?? buhehehe

Maverick0069

Artur Jutkowiak w google. Enjoy.

ocenił(a) film na 6
thuscomethusgo

O co Ci chodzi z tą Kurylenko ??bo pieprzysz jak potłuczony.

ocenił(a) film na 5
Maverick0069

Thuscomethusgo ma rację. Gdy zobaczyłam Kurylenko dostałam grymasu twarzy.

ocenił(a) film na 6
dormusz

Film obejrzałem i uważam, że nie ma co z Wami dalej dyskutować.
Pzdr.

dormusz

he he, to jeszcze nic. Grymas na twarzy to mały pikuś w porównaniu z odruchem wymiotnym, który wywoływała u mnie jej wybitna "gra" aktorska.
Kobietą piękną jest niezaprzeczalnie, ale do aktorki to jeszcze jej brakuje sporo

ocenił(a) film na 6
thuscomethusgo

Prawdę mówiąc scenariusz dla tej roli nie stawiał szczególnych wyzwań aktorskich. To i Kurylenko była poprawna.

Treh

Szkoda, że Crowe ma tak niskie loty, współpracował z dobrymi reżyserami przecież, miał dobry wzór.

thuscomethusgo

absolutny gniot. nie do oglądania...Bzdury na patyku...kija do crykieta zabiera w podróż( po co?) i rozwala 1/2 oddziału partyzantów...przecież był kiedyś gladiatorem. po 15 min. ogladałem na szybkim podglądzie...bo liczyłem ,że Kurylenko się rozbierze...

ocenił(a) film na 2
jagode

Mi nie chciało się nawet przewijać...
Po 30 minutach odechciało mi się czekać czy cokolwiek się zacznie dziać...

ocenił(a) film na 5
thuscomethusgo

A do Kurylenko dołożył jeszcze Jai Courtneya. jeśli Kurylenko jest drewnem to ten pan... nie wiem - korą?
Też zastanawia mnie jak odbył się casting do filmu. Crowe wydaje mi się miał już coś wspólnego i z reżyserią i z produkcją. Nie ma żadnego usprawiedliwienia poza oszczędnościami....

Borys_17

Courtney i Kurylenko to jedyne atuty tego filmu. Kobiety mogly popatrzeć na niego, faceci na nią. Sama historia ni porywała.