który bardzo dobrze przedstawił na wielkim ekranie dramat głównego bohatera. Wciągająca fabuła, wszystko bardzo dobrze zagrane, nie ma się do czego przyczepić, ogląda się jednym tchem. Warto obejrzeć kawałek dobrego kina.
"Wciągająca fabuła, wszystko bardzo dobrze zagrane, nie ma się do czego przyczepić" a ocena 5- średni?
{"Wciągająca fabuła, wszystko bardzo dobrze zagrane, nie ma się do czego przyczepić" a ocena 5- średni?}
Zgadzam się z pytaniem przedmówcy... skoro taki dobry to dlaczego tylko 5??
I właśnie dlatego podczas wyboru filmu nie można patrzeć na ocenę. Ludzie zwyczajnie nie potrafią głosować (wystarczy spojrzeć na politykę).
Też mnie ocena dziwi, może kolega ocenił na 7 czyli dobry na co wskazuje komentarz ale naczytał się komentarzy nieprzychylnych i ocenę zaniżył przekonany że się pomylił... Jak dla mnie film dobry, obejrzałem na raz co w moim przypadku nie jest normą.
Kolega od 8 lat stosuje skalę ocen od 1-5 i nigdy nie zaniżał ani nie zawyżał ocen czytając różnorakie komentarze, które mnie ani nie parzą ani nie ziębią. Moja subiektywna ocena i odczucia po filmie, które zacząłem wyrażać od początku tego roku po obejrzanym filmie.
Czemu stosujesz skale 1-5? Trochę to bez sensu skoro ten portal używa skali 1-10 odkąd masz 10 lat, chyba że lubisz poczuć się outsiderem. Zaniżasz oceny w imię zasad lub przeciw nim? :P
I w ten sposób zaniżasz ocenę filmów, które uważasz za bardzo dobre. Genialne! Dzyniu walczy z systemem. :D
to dla reszty swoja skale mnoz razy dwa; dla siebie to głosuj na kartce, a tu wypada się dostosować; ew. w ogole nie glosuj
eeeee,,, "wciągająca fabula"? "wszystko dobrze zagrane" ?? Ogląda się jednym tchem?
ha ;ha , wybacz, ale się ubawiłam. Szanuje Twoje zdanie, fajnie ze film Ci się spodobał, ale ja ani jednej tej cechy nie dostrzelam w tym gniotowatym filmie.
Film był nudny, nie wyszłam z kina tylko dlatego, ze prawie usnęłam na seansie, i nie chciało mi się tyłka ruszyć z fotela ;)