Źródło

The Fountain
2006
7,3 92 tys. ocen
7,3 10 1 91505
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

Chyba po to zeby do kin ludzi wycągnąc... całosc jest beznadziejna zaden fragment mi sie nie podobał..

ocenił(a) film na 10
leon_11

Widać dojrzały z ciebie krytyk skoro tak sensownie argumentujesz "całosc jest beznadziejna". Proponuję iść do przedszkola i tam wygłaszać swoje "wypowiedzi" o filmie. Film jest co najmniej dobry może się podobać bardziej albo mniej ( dla mnie genialny ) ale pieprzenie od rzeczy, że jest beznadziejny nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek obiektywnym oglądem na to dzieło. Ot takie emocjonalne pierdnięcie na poziomie przedszkolaka, któremu jak coś się nie podoba albo nie rozumie to od razu wrzeszczy że : do dupy. Szczerze współczuję. Moje kondolencje.

ocenił(a) film na 10
noxxxman_2

noxxxman, nie denerwuj się aż tak. Jak ktoś nie zrozumiał kompletnie filmu i nie wie o czym on jest to przecież nie może nawet podać argumentu potwierdzającego swoją opinię, ale niestety za cel w życiu obiera sobie napisanie czegokolwiek na forum... żałosne. (pozdrowienia noxxxman ;)

ocenił(a) film na 10
Eilieen

Ciii. To jasne, że jedynym nieporozumieniem tutaj jest ten temat, ale niech chłop dalej żyje sobie w tym nieporozumieniu. Szkoda klawiatury na komentarze (uuups moja już ma dość).

PS. Źródło to geniusz !!

leon_11

Nono, jeśli to żart 1-kwietniowy to Ci się udał... ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
leon_11

ja obejrzalem ten film drugi raz ostatnio... i dalej nie mam nic do zarzucenia, fajna niebanalna historia, tyle ze nie dla wszystkich, ale tak samo bylo przeciez z "pi" i "requiem dla snu".

mil_2

dla mnie nudny nie był tym bardziej , ze dopiero skonczyłam oglądac.troche dziwny ale ogolnie ok.moze bardziej by mi sie podobał gdybym miała dobra kopie bo moja była kiepska a jak patrze na te wyraźne kolorowe zdjecia to az cos mi sie robi:)

ocenił(a) film na 10
nenyaaaa

Znam ten bol az zal sciska gdy sie odlada ta slaba wersje a pozniej patrzy na zdjęcia. Muzyka po prostu boska !!!!!! najlepsza muza do filmu jaka kiedykolwiek slyszalem.Nie placze na filmach ale przy fragmencie kiedy Tomy mówi "ja umre" z takim spokojem to nie mogę sie powstrzymać

użytkownik usunięty
unrealman87

"Bardzo Nudny!"

Zależy dla kogo.

"Nieporozumienie!!"

Ja wszystko zrozumiałem(chociaż interpretacji jest wiele).

"dlaczego taka ocena????"

Bo wielu osobom się spodobał.
Wiele na filmwebie jest filmów które są albo pokrzywdzone albo zbyt czczone
jednak średnia 8 dla źródło wydaje mi się sprawiedliwa.