Źródło

The Fountain
2006
7,3 92 tys. ocen
7,3 10 1 91505
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

Wiem, że to bezsensowny temat, który nic nie wniesie, ale musiałem to napisać... ten film jest boski, oglądałem go już trzy razy i obejrzę kolejne
piękny, wzruszający, emocjonalny
więcej takich filmów

ocenił(a) film na 10
kolgrim

Mam dokładnie takie samo zdanie :)

Myślałem że "Requiem..." Aronofsky już nie przeskoczy - tym bardziej jak kiedyś tam gdzieś przeczytałem że on kręci jakiś film o poszukiwaniu drzewa życia... Pomyślałem sobie "Co jest do ch... - teraz bedzie kręcił przygodowe szmiry w stylu Indiany Jones'a?"

Potem zobaczyłem "Źródło"... i szczęka zjechała mi do podłogi... Tak pięknego filmu nie widziałem nigdy w życiu i przypuszczam że już nie zobaczę... Brak mi słów, po prostu brak słów. Film jest niesamowity, nieziemski, przepiękny - nie do opisania, jak on działa na emocje. Arcydzieło

ocenił(a) film na 10
kolgrim

Zajebista prawda - szkoda, ze nie wszyscy sa w satnie to zrozumiec...

kolgrim

również potwierdzam:) genialny film,oglądałem go już 3razy ,ale ostatnio z pół roku temu,i pewnie niedługo ponownie go obejrzę,coś niespotykanego.

ocenił(a) film na 10
GREENWAVER

tak jak inni zakochalem sie w tym filmie. jedyne slowo jakie nasuwa sie kiedy mysle o zrodle - piekny, po prostu piekny. jak dla mnie arcydzielo ponadczasowe i niezastapione..piekne:)