Ten kiedy Tom jest konkwistadorem
Ta teraźniejsza
czy przyszła???
Mi osobiście podoba się najbardziej ta kiedy Creo jest Konkwistadorem
Sceny Toma jako konkwistadora są super, ale ja wolę Toma jako mnicha podróżującego po kosmosie
tak ,tak racja że to jedna całość ale podzielona tak jakby na 3 różne historie które łaczą się w jedną...
W tym filmie nie ma wątków z przeszłości ani z przyszłości, widzę jak zrozumiałeś ten film... zaśmiecasz forum jakimś gównem w stylu mój ulubiony film, mój ulubiony wątek,inna obsada. Nie rozumiesz chyba że te tematy nic nie wnoszą do dyskusji, jeśli do Twojego postu wpisze się tysiąc ludzi że to jego ulubiony film to będziesz usatysfakcjonowany? Każdemu będziesz chciał pogratulować?
Jak można dać filmowi "Zdarzenie" 8 (b. dobry)?
a ty.... widze zakurwiony pedale że jacksparrow do gustu przyadł ..jak ty żadnych tematów nie piszesz to huj cie obchodzą moje ..skurwiel
weź sie odemnie odpierdol..a jak sie wpisze 1000 osób to bede zajebiście usatyfakcjonowany...jak ci sie kurwa nie podoba to nie pisz i nie zaśmiecaj tematu...a ile ty dałes happeningowi??huju ...nie daj boże bym cie kurwa znał to ja pierdole....
kto jak kto ale ja ten film napewno zrozumiałem bo nie jestem hujem co tylko ku..wa i ku...wa na forach wypisuje bo mu sie wszystko nie podoba,....pewnie jeszcze kurwa do zerówki chodzisz..
Wpisało sie już kilka osób do moich tematów i jakoś nikt nie pissał że są zjebane ....może to ty jesteś zjebany...
Film zdarzenie oceniałem jako poniżej oczekiwań, bo dla mnie i pewnie dla większości ludzi szanujących poziom kina na tyle ten film zasługuje. Tematy swoje zakładam, rzadko, tylko wtedy jeśli mam coś sensownego do napisania, jeśli miałbym zakładać tematy w stylu "wpisz się jeśli to Twój ulubiony film" to wole milczeć.
"Ludzie uczą się mówić, a przecież najważniejsza jest wiedza, jak i kiedy milczeć." - Lew Tołstoj. Czasem przemilczeć pewnych tematów, np Twoich nie jestem w stanie, i pisze co mi się nie podoba.
Teraz na zakończenie: posłuchaj mnie śmieciu, jeśli obrażasz mnie publicznie to licz się z tym że jeśli nie wymiękniesz to poniesiesz konsekwencje. Napisz mi gdzie mogę Cię spotkać, ustalimy jakiś termin i chętnie do Ciebie przyjadę, napisałeś że mam szczęście że mnie nie znasz. Bardzo chciałbym Cię poznać. Napisz mi prywatną wiadomość na ma moje konto FW. Nikt inny nie musi wiedzieć jak się potoczą wydarzenia między mną a Tobą czyli zwykłym ścierwem. Czekam z niecierpliwością szmatko.
treeoflife(szmato) jeśli chcesz dalej pisać to pisz do mnie prywatnie, niech ten śmieszny temat zejdzie z pierwszej strony "Źródła".