Jeśli ''Źródło'' to twój ulubiony film wpisz się do tego tematu
Straszny temat został założony, tak irytujący że idzie się porzygać. Co to jest domowe przedszkole?
jak cie ten temat irytuje to po h**j tu wchodzisz i takie rzeczy wypisujesz.Do tego tematu wpisują sie ludzie którzy są zgodni z tematem.może ty wróc do przedszkola
Wchodzę tu po taki chuj że mam do tego prawo i mogę napisać jeśli mnie coś irytuje, a takie właśnie tematy w stylu "jeśli to twój ulubiony film to się wpisz" są strasznie irytujące. Robisz z poważnego filmu jakieś pierdolone emo disco polo. Idę się porzygać.
Film jest po prostu wspaniały! Miłość, śmierć, przygoda, historia, motywy fantasy i scaien fiction, rewelacyjny montaż i niesamowicie nastrojowa muzyka a wszystko to w jednym filmie!!!!!!!! Dla mnie "Źródło" jest na pierwszym miejscu na mojej subiektywnej liście najlepszych filmów w historii kina
Oczywiście że się wpisuję :)
Ten film to dla mnie emocjonalny nokaut. I jednocześnie dowód że motłoch nigdy nie doceni wielkiego dzieła bo gdyby tak było to "Źródło" zgarnęłoby oskary w każdej kategorii. Ten film za każdym razem mnie zachwyca kiedy go oglądam. Coś niesamowitego
Mam dokładnie to samo... emocjonalny nokaut...
Daaaaawno już żaden film mnie tak nie rozłożył. Łzy mi płynęły i płynęły. Schowałam się w sobie po tym filmie. Poruszył najwrażliwsze struny. Jeden z najpiękniejszych filmów o miłości jakie widziałam.
Powalający!
Film piękny...
Wprawdzie to trochę nie moje klimaty, ale chyba to mój ulubiony film.
Ciekawa, smutna (wręcz dramatyczna) fabuła, wspaniałe widoki (Xibalba-
cudo :) ) oraz znakomita muzyka Clinta Mansella. I wiadomo, dobra gra
aktorska (zwłaszcza Rachel Weisz).
Niedocenione arcydzieło...Ale w sumie, czy to ważne. Przecież świata nie zmienimy. A szkoda.
Kocham ten film!
Ubóstwiam dwoje głównych aktorów.
ALE Jak widać po niektórych wpisach nie jest to film dla każdego...
Za to do mnie przemówił od razu i to dogłębnie.