cyt. byłby "mam nowy zaj***ty film - Źródło". 
Po jaką cholerę scenarzyści piszą takie nudne pierdoły.Na początku myślałem, że trafiłem w coś na wzór Lincha (nagła zmiana czasu i przestrzeni - Zagubiona Autostrada) ale nie obrażajmy Lincha. 
Zagub.Aut. przynajmniej mnie wciągnęła mimo swojego absurdu...Źródło niestety nie. 
Chcecie, doszukujcie się jakiegoś przesłania, głębi, refleksji,poświęcenia Bog wie czego jeszcze w tym filmie...dla mnie jest przede wszystki nudny. I nie chce sie rozpisywać na temat Arafonskyego cenie tego reżysera ale tym razem mu nie wyszło. Jedyne za co moge pochwalić ten film to za niesamowite zdjęcia.
Dziwne ale mnie film nie nudził, a obejrzałem go już praktycznie 4 razy. 
Świetny pomysł,genialna realizacja-jak dla mnie jeden z najlepszych filmów jakie widziałem.
to chyba ty napisales co wiedziales, jeszcze jeden cytat twój: "Arafonskyego". no ale cóż, jezeli szytem twoich ambicji jest film Chłopaki nie płaczą, no to nie mamy oczym dyskutować...
Gówno Cie powinno obchodzić co jest szczytem moich ambicji.Jak się nie umie niczego mądrego napisać to najlepiej podzielić się genialnym odkryciem, że Lynch pisze się przez Y. Dziękuję przyjąłem do wiadomości.
głupi nastolatek z ciebie i tyle, idz sobie tam ogladac Efekt motyla i Shreka, bo tylko na tyle cie stac, do widzienia. i twoje ulubione Chłopaki nie płaczą.
I to mówi osoba która ma różowego królika w avatarze. Dziecko ja za 5 dni kończe 26 lat:-(
"to chyba ty napisales co wiedziales, jeszcze jeden cytat twój: "Arafonskyego". no ale cóż, jezeli szytem twoich ambicji jest film Chłopaki nie płaczą, no to nie mamy oczym dyskutować... " 

Ja bardzo cenie Chłopaki nie Płaczą, jest to napewno dużo lepsza komedia od wszystkiego co powstaje w stanach... 

Cytuje ;] 
"głupi nastolatek z ciebie i tyle, idz sobie tam ogladac Efekt motyla i Shreka, bo tylko na tyle cie stac, do widzienia. i twoje ulubione Chłopaki nie płaczą." 

Shrek to najlepszy animowany film jaki powstał... Nie rozumiem o co chodziło... 
Efekt Motyla to taki prosty Thriller na rozkmine,ale w sumie też mi sie podobał o wiele bardziej niż źródło. 

Zgadzam sie z założycielem tematu po części-Początek bardzo wciąga ale potem zaczyna sie robić coraz gorzej... Film nudny,wiadomo od początku że któreś z wcieleń znajdzie drzewko. Zdjęcia i Muzyka to bardzo wielki + filmu. No i Hugh Jackman pokazuje że jednak jest dobrym aktorem;]
nie bede sie klocil z fanami bardzo oryginalnego polskiego filmu. ok przepraszam za grzechy :P
Zgodze sie równiez ze wielki plus tego filmu to gra aktorska, muzyka, zdjecia, ale poza tym nic wiecej - wieje nuda, zeby tylko wialo:) huragan.
Jestem coraz bardziej przerażona czytając dyskusje tutaj :( 
Nie potraficie rozmawiać normalnie? Nie może się obejść bez "gówno Cię to obchodzi- znasz się- nie znasz"? 
Chcę się dowiedzieć czy film był dobry i czy jest wart poświęcenia czasu, a nie wpatrywać się w kolejne nic nie wnoszące kłótnie.