Źródło

The Fountain
2006
7,3 91 tys. ocen
7,3 10 1 91497
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

Krakowski dramat

ocenił(a) film na 10

W dniu premiery w Krakowie grają ten film tylko w jednym kinie, a kin Ci u nas dostatek :| Nie wiem czemu to ma dowodzić , ale napewno niczemu dobremu.

Dramat jednym słowem.

ocenił(a) film na 10
uther

w toruniu wyglada na to ze nigdzie nie graja
to jest dramat....

weapon_x

a Warszawa?? w dniu premiery graja tylko w multikinie i kinotece, i seansow jest tyle co kot naplakal

ocenił(a) film na 10
Maly_Glod1985

No sory, ale jednak grają!! Cieszcie się do cholery. Co mają powiedzieć mieszkańcy Poznania, Szczecina, Lublina, Okręgu Śląskiego, Trójmiasta, Łodzi?? Tam nie ma ANI jednego kina w którym grają Źródło!!

ocenił(a) film na 10
milczacy

I jeszcze Olsztyna! Po co się napalałem tyle MIESIĘCY ( 13?) na ten film skoro zrobili sobie ze mnie jajo. Ktoś dobrze napisał, niech się nie dziwią że piractwo się szerzy... Skandal!!!

ocenił(a) film na 10
Guzik_5

Teraz jako uczciwi i prawi kinomani powinniśmy poczekać około roku, jak łaskawie Cinepix zdecyduje się wydać Źródło na dvd, albo co lepsze kolejne dwa lata aż tvn lub polsat wyemitują ten obaz z tysiącem reklam.

Żenada....

ocenił(a) film na 10
milczacy

Wasze dramaty to pikuś w porównaniu z moim, mieszkam w malym miescie w ktorym jest jedno kino, ktore jest nieczynne bo sie dach zawalil.
To dopiero dramat!

ocenił(a) film na 10
Maly_Glod1985

w Warszawie graja jeszcze w Atlanticu ;]

a przynajmniej tam widzialem ten film ja...

ocenił(a) film na 8
Maly_Glod1985

Taaa... ja sobie chyba mogę pomarzyć o tym filmie. W mieście są dwa kina. W jednym same bajeczki i horrory puszczają, w drugim filmy z dużym opóźnieniem :/ Prędzej na dvd zdobędę to :(

ocenił(a) film na 8
uther

Ja też liczyłem, że zobaczę Źródło w Arsie albo chociaż w Cinema City nie daleko centrum, a tu będzie trzeba się tłóc aż do Multikina... :/

Chociaż z tego co czytam i tak możemy mówić o sobie jako o szczęściarzach. Dziwne, że film z dobrymi recenzjami, utytułowanego reżysera nasze kina od razu spisały na straty...

ocenił(a) film na 10
uther

Ja pisałem do dystrybutora "Źródła" Cinepix i niestety ten film w dniu premiery jest puszczany tylko w pięciu kopiach.Twierdze że to skandal;)
Sam mieszkam na śląsku i w żadnym kinie w katowicach nie jest wyświetlany. Niestety będe się musiał wybrać do kraka.

ocenił(a) film na 10
uther

wlasnie wrócilem z kina. REWELACJA !!!! Moja znajoma się nawet popłakała, a to chyba dobrze o tym filmie świadczy. Wywołuje emocje.

ocenił(a) film na 10
uther

;( ;( ;(
Świetnie, cudownie
Brawa dla Cinepix za genialną decyzję !!!......

ocenił(a) film na 8
milczacy

Przyczyna jest prawdopodobnie taka że jest mało kopi filmu...albo mogły sie gdzieś pogubić co jest raczej mało prawdopodobne dlatego w niewielu kinach to grają.

ocenił(a) film na 10
gazdus_2

no bez przeasdy
nic! NIC ich nie tlumaczy

ocenił(a) film na 10
weapon_x

Dokładnie.

--------

Zła wiadomość dla trójmiasta. Tylko teraz Żak może nas uratować. :(
W Multikinie nie będzie wyświetlane Źródło. Właśnie otrzymałem odpowiedź na moje pytanie. :((

Na Silver, CC i Kinoplex nie ma co liczyć, więc.... ech... makabra...

Znów Cinepix sobie z nas zadrwił

ocenił(a) film na 10
milczacy

Tragedia, po jaką cholerę tyle czekałem na ten film :(:( Chciałem go obejrzeć w KINIE nie na dvd, to nie to samo.. Beznadzieja:/

ocenił(a) film na 10
milczacy

Tragedia, po jaką cholerę tyle czekałem na ten film :(:( Chciałem go obejrzeć w KINIE nie na dvd, to nie to samo.. Beznadzieja:/

Cinepix wyślijcie kopie filmu do Trójmiasta chociaż do JEDNEGO KINA!!:/

uther

W Warszawie została już tylko kochana Kinoteka, mniej wiecej trzy dziennie. Wybieram się jutro : >

A liczba kopii jest faktycznie skandaliczna.