W dniu premiery w Krakowie grają ten film tylko w jednym kinie, a kin Ci u nas dostatek :| Nie wiem czemu to ma dowodzić , ale napewno niczemu dobremu.
Dramat jednym słowem.
a Warszawa?? w dniu premiery graja tylko w multikinie i kinotece, i seansow jest tyle co kot naplakal
No sory, ale jednak grają!! Cieszcie się do cholery. Co mają powiedzieć mieszkańcy Poznania, Szczecina, Lublina, Okręgu Śląskiego, Trójmiasta, Łodzi?? Tam nie ma ANI jednego kina w którym grają Źródło!!
I jeszcze Olsztyna! Po co się napalałem tyle MIESIĘCY ( 13?) na ten film skoro zrobili sobie ze mnie jajo. Ktoś dobrze napisał, niech się nie dziwią że piractwo się szerzy... Skandal!!!
Teraz jako uczciwi i prawi kinomani powinniśmy poczekać około roku, jak łaskawie Cinepix zdecyduje się wydać Źródło na dvd, albo co lepsze kolejne dwa lata aż tvn lub polsat wyemitują ten obaz z tysiącem reklam.
Żenada....
Wasze dramaty to pikuś w porównaniu z moim, mieszkam w malym miescie w ktorym jest jedno kino, ktore jest nieczynne bo sie dach zawalil.
To dopiero dramat!
w Warszawie graja jeszcze w Atlanticu ;]
a przynajmniej tam widzialem ten film ja...
Taaa... ja sobie chyba mogę pomarzyć o tym filmie. W mieście są dwa kina. W jednym same bajeczki i horrory puszczają, w drugim filmy z dużym opóźnieniem :/ Prędzej na dvd zdobędę to :(
Ja też liczyłem, że zobaczę Źródło w Arsie albo chociaż w Cinema City nie daleko centrum, a tu będzie trzeba się tłóc aż do Multikina... :/
Chociaż z tego co czytam i tak możemy mówić o sobie jako o szczęściarzach. Dziwne, że film z dobrymi recenzjami, utytułowanego reżysera nasze kina od razu spisały na straty...
Ja pisałem do dystrybutora "Źródła" Cinepix i niestety ten film w dniu premiery jest puszczany tylko w pięciu kopiach.Twierdze że to skandal;)
Sam mieszkam na śląsku i w żadnym kinie w katowicach nie jest wyświetlany. Niestety będe się musiał wybrać do kraka.
wlasnie wrócilem z kina. REWELACJA !!!! Moja znajoma się nawet popłakała, a to chyba dobrze o tym filmie świadczy. Wywołuje emocje.
Przyczyna jest prawdopodobnie taka że jest mało kopi filmu...albo mogły sie gdzieś pogubić co jest raczej mało prawdopodobne dlatego w niewielu kinach to grają.
Dokładnie.
--------
Zła wiadomość dla trójmiasta. Tylko teraz Żak może nas uratować. :(
W Multikinie nie będzie wyświetlane Źródło. Właśnie otrzymałem odpowiedź na moje pytanie. :((
Na Silver, CC i Kinoplex nie ma co liczyć, więc.... ech... makabra...
Znów Cinepix sobie z nas zadrwił
Tragedia, po jaką cholerę tyle czekałem na ten film :(:( Chciałem go obejrzeć w KINIE nie na dvd, to nie to samo.. Beznadzieja:/
Tragedia, po jaką cholerę tyle czekałem na ten film :(:( Chciałem go obejrzeć w KINIE nie na dvd, to nie to samo.. Beznadzieja:/
Cinepix wyślijcie kopie filmu do Trójmiasta chociaż do JEDNEGO KINA!!:/