Tego filmu nie można oglądać w słabej jakości - i nagłośnieniu. Zbrodnią dla filmu jest obejrzenie go z jakiejśtam strony online, w kwadraciku 400x300, ściszonym do poziomu słabej słyszalności. Ten film to arcydzieło zarówno wizualne, jak dźwiękowe i treściowe. Tak powinny wyglądać filmy. Nie mogę nic więcej powiedzieć, bo żadne słowa nie oddadzą klimatu tego filmu.
3D to całkowicie inna sprawa. Chodzi o to, że oglądając w beznadziejnych warunkach za nic w świecie, nigdy nie poczujesz filmu, jeśli wiesz co mam na myśli.
Pablo ,nie trudź się i nie radź lepiej nic od siebie na ten temat bo szkoda słów.
pozdrawiam
Nie rozumiem, masz na myśli, że moje rady nikogo nie obchodzą, czy może masz na myśli, że osobom oglądającym filmy na telefonach i tak nie przemówię do rozumu ?
Bo myślę, że ten temat jest dobry dla tych, którzy jeszcze nie obejrzeli - być może sprawi, że załatwią sobie film w lepszej jakości :)
Pozdrawiam.
Mam nadzieję, że jednak przekonasz choć jedną osobę do tego ,aby ten film oglądnął właśnie w taki sposób w jaki Ty lub jak go oglądaliśmy. Czyli w dobrej jakości, na dużym ekranie (minimum 37') z dobrym nagłośnieniem , w ciszy i skupieniu bo na prawdę wart jest tego. Piłem do tego ,że Ty się trudzisz, a niektórzy głupie jajca sobie robią bo myślą ,że śmieszni są wtedy.
Tak myślałem, że o to chodzi : ]
Ludzi robiących głupie uwagi mam gdzieś, ale może komuś to pomoże.
Dzięki za poparcie.
dobijają mnie ludzie, którzy ładne filmy oglądają w formacie rvmb , albo na telefonie ;/