Źródło

The Fountain
2006
7,3 92 tys. ocen
7,3 10 1 91505
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

to dzieło jest tak niezwykłe że brak słów by oddać w pełni to co zawiera i o czym mówi, jedyne co mi przychodzi na myśl to, to że jest o miłości i to tej prawdziwej i o tym że często tracimy czas na sprawy które wydają się nam ważne, jednocześnie nie zauważamy że obok nas jest ktoś komu powinniśmy poświęcić więcej czasu, oraz nie długość a jakość życia jest ważna, zresztą każdy w tym dziele znajdzie coś innego bo jest to jeden z tych obrazów które dają do myślenia
spodoba się tylko wrażliwym ludziom, jeśli komuś podoba się "Terminator" albo "Szklana pułapka" to lepiej niech sobie odpuści ten film

ocenił(a) film na 10
darekm75

Może nie odpuści, mnie "Źródło" podobało się bardzo, jest to moja pozycja obowiązkowa. Ale również terminatora czy szklaną pułapkę musisz oceniać w innych kategoriach.

Źródło - film który trzeba zrozumieć, wczuć się
np. Terminator - film akcji, za zadanie ma dać rozrywkę co np. druga część dawała :)

ocenił(a) film na 10
M1si3k

I warto go obejrzeć minimum dwa razy, bo nawet jak pomyślimy że odnaleźliśmy wszystko co miał autor do przekazania to to i tak nie będzie prawdą;) Film nr 1 na świecie