Źródło

The Fountain
2006
7,3 91 tys. ocen
7,3 10 1 91497
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

daremny...

użytkownik usunięty

Bardzo czekałam na ten film, bo podobał mi się zwiastun. Myślala, że będzie histem... a tu.. kalapa... w zyciu nie widziałam czegoś równiue bezsensownego i nudnego;/ 0 nada klapa nic

ocenił(a) film na 8

Hahaha. Jak ktoś daje ocenę 10 Spidermanowi 3 to nie dziwię się że myślenie sprawia mu ból :D Po prostu nic nie skumałeś. Wróć do niego za 10 lat.

użytkownik usunięty
Jimbo_

skumałam, i to dużo. Miłośc, wieczność, ale nie lubię smutnych filmów!! A co chcesz od spidermana? Przypominam, że to temat o Źródle...

ocenił(a) film na 10

"ale nie lubię smutnych filmów", to ich nie oglądaj! Jak wół napisane: DRAMAT. Komedii się spodziewałaś?

"Myślala, że będzie histem..."
Wnioskuję , że miałaś na myśli "hit". W każdym razie to czy jakiś film jest hitem czy nie, nijak się ma do tego czy jest to film wartościowy, czy nie.
Fanko Spidermana, ponawiam prośbę: odezwij sie do nas za 10 lat. Pa.

użytkownik usunięty
gockab

to że jest napisane dramat nie znaczy, że nie będzie miało dobrego zakonczenia...

ocenił(a) film na 10

Zrozum droga daphne, dramaty maja to do siebie, że są smutne, przygnębiające oraz mogą mieć nieszczęśliwe zakończenie. Mam taką radę dla Ciebie, jeśli zabierzesz się do oglądania kolejnego dramatu, to przeczytać jakiś spojler na temat zakończenia filmu i jeśli będzie miał happy end, to ze spokojem na duszy będziesz mogła go sobie obejrzeć. Spróbuj, może zadziała.

użytkownik usunięty
Guzik_5

napisałam, że nie lubię dramatów, może źle się wyraziłam... po prostu mnie smucą i tyle. Nie cierpię czytać spoilerów, bo potem nie mam żadnej niespodzianki oglądając

ocenił(a) film na 9

hmmmm. no to po co ogladalas ten film ?
az zal,az zal

użytkownik usunięty
harry9115

Bo bardzo lubię Rachel Weisz, mam zwyczaj oglądania filmów lubianych przeze mnie aktorów.
Co do dramatów : Dom na jeziorem np to też dramat, a ma happy end i jest piekny.
Źródło mi się natomiast nie spodobało. Każdy ma inne gusta.

ocenił(a) film na 10

Z tego co pisze daphne i kilka innych osób wypowiadających się na temat tego filmu cieszę się, że nie obejrzałem go ze względu na reżysera, że nie oglądałem go ze względu na aktorów czy cokolwiek innego.
Film mnie zafascynował, jak już pisałem. Ciężko mi o nim napisać cokolwiek konkretnego bo nie wiem jeszcze co o nim myślę... Film ma głębię...