to przykre, że gość, który nakręcił "requiem for a dream" nagrał takie gówno! co to ma być? propagandowy film jakiejś sekty? i jeszcze ten astronauta w bańce. spodziewałem się czegoś lepszego, bo requiem było dużo lepsze od "pi" więc myślałem że tak będzie tym razem. szkoda. 1/10.
Jestes zenujacy i od razu widac ze znasz sie na kinie baaardzo slabo. Wiedz ze jest naprawde niewiele filmow ktore zasluguja na 1.Poza tym brak argumentacji i sposob wypowiedzi ( uzywanie takich slow jak gow*o ) swiadcza o Twoim poziomie intelektualnym i zasobie slownictwa (ktore jakbys nie zrozumial jest naprawde ubogie). Film do Ciebie nie dotarl nie zrozumiales go etc . w porzadku ale czy zwrociles uwage na gre aktorska muzyke i inne elementy ktore tworza film?!
Nom koleś widać ambitny. Przyzwyczaił się że film usytuowany jest w jednym czasie. A tu różne epoki i pogubiło się biedactwo...
ty nie jesteś nawet tak ambitny, żeby przeczytać posta, na którego odpowiadasz. czy napisałem, że nie zrozumiałem? albo, że w którymś miejscu się zgubiłem? też mi zaplątanie fabuły, bo różne epoki. film jest nudnym gniotem i tyle, a chwalą go, bo poprzednie filmy reżysera były dobre.
taaaaak, nie jestem na pewno tak WILEKIM znawcą jak ty. od razu widać. a o tym, jaki film zasługuje na 1 decyduje chyba ten, kto go ocenia. na rzeczy, o których piszesz nie zwróciłem uwagi, bo próbowałem nie zasnąć, co mi się udało! ale dlatego, że byłem wyspany film nie dostanie raczej oceny wyżej. a piszę prosto, żeby każdy mógł zrozumieć.
Może zrobimy zrzutkę na piwo dla chłopaka? Żeby lepiej mu się następnym razem oglądało ;P
A idź ty pan w cholerę, wystawić 1 Lynchowi? twoje IP powinno być blokowane na forach internetowych, abyś swoim ograniczonym intelektem nikogo nie raził/zaraził. 

Pozdrawiam!