ladny film, fantastyczna muzyka mansella!!!...........
to nie pisz, jesli ci szkoda. 
dobry film to nie film ambitny, ja oceniam wg gatunku, jakbys nie zauwazyl/a. Fountain jest filmem bardzo dobrym w swoim gatunku z wybitna muzyka.
ludzie ! olewajcie tego "jakotako". Koleś bredzi jak potłuczony. Gdzie nie wejde tam leci ta sama śpiewka tego przybłędy : "jak na swój gatunek..." . Problem tego kolesia polega na tym, że nie zaczaił jeszcze co znaczy słowo 
gatunek. Według tego co pisze jest tyle gatunków ile filmów, totalny bezsens. Gdyby to ode mnie zależało wywaliłbym go na zbity pysk z filmweba , bo mam już dość jego bełkotu.
I co z tego? Jak już napisał: każdy film oceniany jest w swojej klasie, kategorii. A ww filmy to produkcje wybitne jeśli chodzi o superprodukcje. Nie kompromituj więc się takimi komentarzami krytyku filmowy.
/to gratuluje pomysły żeby filmu oceniać wg kategorii... I jak tu z Wami dyskotować...
/to gratuluje pomysłu żeby filmu oceniać wg kategorii... I jak tu z Wami dyskutować... 

/poprawiłem literówki
nie wiem co w tym zlego, ja lubie wiele kategorii filmow, wiec sobie wymyslilem ze tak bede ocenial, jesli ci sie nie podoba taki temat to nie czytaj i ignoruj...
mogę np. komuś grozić albo go obrażać (co Ty masz w zwyczaju robić) a czasami jak ktoś mnie wkurzy to mogę kupić katanę (nie na piszę już gdzie; see you bracie) i go pociąć na kawałki (w celu wyładowania gniewu) a następnie rozpuścić jego ciało w wodorotleneku potasu i gotowe.
"Jak na swój gatunek".... Masz to pod Ctrl+V ? Na forum każdego filmu musisz dawać taki beznadziejny komentarz... I po co to komu...Kto chce zobaczyć jak oceniłeś to wejdzie w twój profil i zobaczy, a tak to tylko robisz beznadziejny śmietnik na forach różnych filmów... Aczkolwiek z większością twoich ocen akurat sie zgadzam,tutaj mniej więcej też,ale na jakie forum nie wejde jest twój temat założony...
To może zabroń mu oceniać filmów;p Czy nie po to pisze się komentarze? Żeby ocenić? Każdy lubiący dobre kino musi wiedzieć do jakiej grupy odbiorców film jest kierowany, i na podstawie tego dokonać oceny. Nie zgadzasz się? Więc czekam na dyskusję:D Pozdro!
Nie zabraniam... Ale jakbym chciał zobaczyć na jakies filmy i jak głosował to wchodze w jego profil... A tak to na każdym forum jakiegokolwiek filmu jest tekst "jak na swój gatunek- x/10" i nie rozumiem po co to pisze... A tematy jak sie zakłada to sie podaje argumenty zazwyczaj...Argumenty przez jakotakiego podawane to g.w.o nie argumenty...
Zgadzam się z autorem tematu, film 8/10. Końcówka mnie nie zaskoczyła. Gra aktorska bardzo dobra za co 3, Scenografia-2, muzyka-3. Fabuła równiez bardzo ciekawa, jednak czegoś mi zabrakło. Wzrusza, owszem. Uwazam ze "jako tako" w swoich krótkich postach jednak argumentuje swoje wypowiedzi. 
To by było na tyle.