beznadzieja kompletna, flaki olejem to mało powiedziane, nie wiem komu się ten film podobał, mnie na pewno nie
Dobra nie wiesz komu ok Mnie się podoba. Przejrzyj wpisy oraz tematy zobaczysz że są osoby którym się podoba i są takie którym się nie podoba. :))) Ten film jest jak poezja ,a ty pewno wolisz prozę czyli bardziej konkretne kino.
Nie warto tego w ogóle komentować:( prymitywny post różowego plastika,zapewne gorącej wielbicielki Haj Skul Mjuzikal :D
i wlaśnie takie osoby zaniżają ocenę dobrym filmom...
ja rozumiem, oglądasz film, ale jeśli kompletnie go nie rozumiesz, to wydaje mi się, że nie powinnaś się wypowiadać na jego temat. aczkolwiek, nie moge Ci tego zabronić. jak tu komentować coś, co do Ciebie nie dociera?
tak jest najłatwiej, powiedzieć, że jest beznadziejny. czasem trzeba się przyznać do nieumiejętności i zapytać, może któs by Ci wytlumaczył, obejrzałabyś go jeszcze raz i zrozumiała jego sens...
ale po co? lepiej iść na łatwizne i stwierdzić 'jest nudny jak flaki z olejem' przynajmniej wtedy nie cierpi na tym Twoja duma...
ale wracając do oceny filmu, jak dla mnie: bdb z plusem
No film poryty ,ale jeden z niewielu tego typu, który tak wciąga...
Nie każdemu się spodoba,ale tym co się spodoba dla nich będzie wyjątkowy,polecam.
daje 8-9/10 ..
ja nie cierpię poezji, kochając prozę, a film ten uważam za majstersztyk, więc proszę państwa, nie uogólniamy:-)
Jest poezja i poezja i proza i proza wiadomo że stwierdzenie było ogólne.Mogę nie uogólniać ale dawać jedynkę to lekka przesada. uważam że jeżeli film jest dobrze zrobiony ale mi się nie podoba.To powinnam napisać że mi się nie podoba ale nie mogę też go oceniać.Jest całe mnóstwo filmów które mi się nie podobają ale nie są wcale źle zrobione to znaczy że mam dawać im jedynki.?
Akurat film Źródło bardzo mi się podoba.:)))