Źródło

The Fountain
2006
7,3 91 tys. ocen
7,3 10 1 91494
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

jak ostatnio patrzyłem to było 57 glosów - średnia 10 ^_^ teraz ktoś ię wyłamał i dał 9, przez co śrenia nie jest juz zmaksowana 0_o
PS
żeby nie bylo - ja nie głosowałem :) taką mam zasadę - nie łosuję jak nie widziałem :)

użytkownik usunięty
w00cash1234

Herezja! Na stos! Kto śmie nie brać Aronofskiego w ciemno!;-)

...to żart oczywiście - swoją drogą zastanawiałam się, czy ktoś wlepi kiedyś [i czy w ogóle;-)] ocenę poniżej 10;-)
Cóż, stało się - ale chyba nie ma się czym załamywać;-)
Ino czekać... dalej... cierpliwie:-]

No... ja też wlepię ocenę po seansie - już chyba nawet wiem jaką, ale co tam, poczekam o_O

Zastanawiające jest, że ten film jeszcze nie miał światowej premiery, a już 75 osób go oceniło. Co prawda, to jest film Darrena Aronofsky'ego. Zły być nie może. I taka cud obsada: Ellen Burstyn, Rachel Weisz... Nie mogę się doczekać.

użytkownik usunięty
ZwolaK

Premiery ani widu ani słychu... może jednak ten maj i to Cannes, ehhh... No i... Widać, że ma zaufanie do tej paczki;) I dobrze, to profesjonaliści - Burstyn, Gullete, Weisz - oj, zacna to grupa:] Oby Jackman się w niej dobrze zaklimatyzował [nie, żebym się to martwiła, absolutnie; jestem pewna, że wypadnie bardzo dobrze; w Holywood trwa zmiana warty, może zaczną go w końcu doceniać].

ocenił(a) film na 8
ZwolaK

no i jeszcze Sean Gullette - koleś od Pi :)
Aronofsky ma chyba swoich ulubionych aktorow, z usług których korzysta masowo :D

użytkownik usunięty
w00cash1234

Taak, i przynajmniej wie, na czym stoi^_^
Idąc dalej w tym kierunku - zdjęcia znowu będą dziełem Libatique'a, a ścieżka dźwiękowa Clinta Mansella [maestro! ...Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że to będzie uczta dla oka i ucha?;)]

ocenił(a) film na 8
w00cash1234

9,88 :