Źródło

The Fountain
2006
7,3 92 tys. ocen
7,3 10 1 91505
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

nie bede ukrywal ze mnie wzruszyl bardzo i poruszyl.film cudny,smutny ale bardzo klimatyczny

ocenił(a) film na 10
Grand_9

Film jest bardzo smutny i wzruszający i dramatyczny. Mnie poruszył dogłębnie.

użytkownik usunięty
revan5_4

Mnie może nie wzruszył, ale po filmie odczuwałem metafizykę przez dobre kilka godzin. Genialny film - jeden z najlepszych obrazów XXI wieku.

ocenił(a) film na 10

Ja plakalem! Za kazdym razem...ide po piwo.To ze wstydu,ze sie przynalem.

ocenił(a) film na 10
Grand_9

przyznaję się bez bicia , że ja również...

ocenił(a) film na 5
Grand_9

Wychodzę pewnie na nieludzkiego, gruboskórnego neandertalczyka z puszką po landrynkach w miejscu serca... ale jednak to wydukam: nie-płakałem-ani-przez-chwilę-nawet-nie-byłem-w-stanie-podpłakczkowym.

ocenił(a) film na 10
Grand_9

w "stanie podpłaczkowym" byłem wiele razy, natomiast rozpłakałem się przy slowach "i'm gonna die".. i wcale się tego nie wstydzę :) jedyny film na którym się rozpłakałem, nie licząc króla lwa którego oglądałem w wieku podstawowo-szkolnym.
film piękny w każdym calu, mój ulubiony film w ogóle.

pawbar

również właśnie na ten moment przypada kulminacja mojego wzruszenia...

i jeszcze ten uśmiech Izzi... pognębił mnie do końca.

przyznaje - łzy lały się ciurkiem.

Grand_9

ani w głowie mi płakanie nie bylo, co najwyzej spanie.

Grand_9

Mnie wzruszył, wzrusz i będzie wzruszał za każdym razem gdy go będę oglądał a będę na pewno.

ocenił(a) film na 9
Grand_9

Wzruszających momentów było kilka... jednak osobiście uważam iż scena w której Tommy kładzie się do łóżka a Izzi pyta go czy wszytsko gra jest moją ulubioną, a muzyka podwaja te emocje...

ocenił(a) film na 9
Grand_9

przyznaje się.
stan podpłaczkowy (jak to ktoś tu sympatycznie nazwał) zaliczyłem.

ocenił(a) film na 9
Grand_9

Co prawda nie jestem facetem, ale nie mam w zwyczaju mazania się na filmach... na tym filmie wyjątkowo nie mogłam tego powstrzymać

ocenił(a) film na 10
Grand_9

Świetny film - wstyd się na nim nie wzruszyć...