Witam,
film Zrodlo bedzie mozna obejrzec w Katowicach (kino Helios) od 19-go stycznia.
Pozdrawiam,
Elzbieta Walaszek
w heliosie tez nie bedzie "żródła":(
.
.
.
NIE
----- Original Message -----
From: "szeregowy" <szeregowy@tlen.pl>
To: <katowice@heliosnet.pl>
Sent: Wednesday, January 10, 2007 5:38 PM
Subject: źródło
dzień dobry, czy w katowickim heliosie bedzie wyświetlany film
"żródło"?
Coś mi się wydaje, że Cinepix zobaczywszy wyniki Box office Źródła wreszcie zrozumiał, że i na taki film mogą chodzić ludzie i teraz dorobił kopie. Całe szczęście. Bo to co działo się tydzień temu to dla kinomana prawie zbrodnia....
Multikino Zabrze odp że nie zamierzają puszczać tego filmu, jedyna nadzieja w Heliosie :) Odrazu obok uczelni mam kino:P
Sprawdzałam właśnie repertuar w Heliosie od 19 stycznia i "Źródła" nie ma !!!! Nie wiem czy pisać znowu do dystrybutora i go zwyzywać od najgorszych!!!!! Ale mu się należy !!!!!!
Pytałam się dystrybutora, czy nastąpiły zmiany, czy to jakiś błąd i dostałam taką odpowiedź:
Witam,
przepraszam za zmianę terminu wyświetlania Źródła w Katowicach. Z
przyczyn
niezależnych kino Helios przesunęło datę wyświetlania filmu o tydzień.
ŹRÓDŁO będzie wyświetlane w Heliosie od 26-go stycznia.
Pozdrawiam,
Elżbieta Walaszek
Mam nadzieję, że to prawda :D Jak nie to będę pisać do skutku, albo pójdę i opieprzę ludzi w Heliosie! ;)
Kurcze, a na moje pytanie o Małą Miss nie odpowiedzieli :(
A na jaki adres mailowy im to wysłałaś?
Najpierw napisałam na ten: distribution@cinepix.com.pl i dostałam odpowiedź z innego: elzbietaw@cinepix.com.pl i potem na ten pisałam ;)
Ja pisałam na ten: distribution@cinepix.com.pl
Niestety na odpowiedź musiałam poczekać chyba 4 dni :(
WAŻNE!!!!Sprawdźcie na stronce heliosa w "rezerwacja przez tel." na następne dni i z kalendarza wybierzcie 26 st. JEST ŹRÓDŁO!!!! :D
A widzieliście w jakich godzinach jest to wyświetlane? Chyba ich pogięło! Czyżby Helios się mścił za to że w ogóle musi to wyświetlać?
To prawdopodobnie się widziałyśmy, ale nie wiemy, które to my :) Podtrzymuję-warto!! Choć nie ukrywam, że nie rozumiem wszystkiego ;P
Ha! A ja też byłam. Ciężko było rano wstać, ale (tu pewnie nie będę oryginalna) było warto. :D
Widać było po widowni, że film zrobił wrażenie. W momencie pojawienia się napisów końcowych nikt się nie poruszył. Ludzie nadal siedzieli wpatrzeni w te migające nazwiska twórców, jakby nie dowierzali, że to już koniec. Wszyscy wyszli w kompletnej ciszy. :]
te godziny wyswietlania sa dla mnie strasznie niedogodne, poza tym wole poczekac, az film beda wyswietlac w swiatowidzie :)
Wreszcie w Katowicach!!! Godziny seansów trochę "nienormalne", ale coś mi się wydaje, że jednak na 10 w tym tygodniu się wybiore!
Film Źródło ponownie w Katowicach! Planowany termin: 21 lutego 2008, Kino Helios Katowice. Będzie to specjalny pokaz z wystąpieniem specjalisty z Wydziału Filologicznego w ramach spotkań nazywanych Studenckim Klubem Filmowym. Organizatorem jest Samorząd Studencki UŚ przy współpracy z kinem Helios Katowice, ale oczywiście na spotkania może przyjść każdy! Ceny biletów: 10zł. Osoby zainteresowane otrzymywaniem informacji nt. spotkań SKF proszone są o wysłanie maila na adres: skf(at)us.edu.pl