Żądza śmierci

Driven to Kill
2009
5,8 4,5 tys. ocen
5,8 10 1 4500
5,0 2 krytyków
Żądza śmierci
powrót do forum filmu Żądza śmierci

Spodziewałem się kolejnego gniota, nielogicznej fabuły, debilnych zagrywek niczym z Bestii, czy dublera i wogóle filmu klasy C.

Jakież moje zdziwienie było, jak obejrzałem film. Seagal tłucze się pare razy, robi to świetnie, robi to sam, biega (hehehe) i to nieźle, a na dodatek scenariusz jak i samo wykonanie jest zasakująca bardzo dobre. I śmiem twierdzić, że jest to wreszcie dobry film z Seagalem od czasu Exit Wounds. Ba fani, nie będą zawiedzeni, a amatorzy kina sensacyjnego, gdzie 2metrowy indanin obija ryja każdemu kto mu stanie na drodze będą zachwyceni. Świetna muzyka, aktorsko też jest ok. Historia jest na tyle fajna i nie wydumana oraz logiczna, że łyka się to jak pelikan. Osobiście daje 9 na zachętę i wierze, że kolejny film ze Stefanem będzie jeszcze lepszy, bo tak pozytywnego zaskoczenia po obejrzeniu tego filmu jeszcze nie miałem.

Seagal wziął się za siebie, chodzi już nie tylko z skórzanym płaszczu i długich rękawach jest mocno, jest nieźle. Cudów jeszcze nie ma, ale micha się cieszy podczas oglądania:D

ocenił(a) film na 4
Redgard

Brzmi zachecajaco. A moze tak konkurs na tytul filmu: jak idiotycznie nazwa film polscy dystrybutorzy?:
- Smiertelna Piesc
- Na Smierc i Zycie
- Krwawa Zemsta

ocenił(a) film na 7
_Michal

ogólnie to na filmie na początku jako tytuł pojawia się napis "RUSLAN"

Redgard

oby tak dalej.....................................................................

_Michal

dodam jeszcze
-Droga do śmierci
-W pogoni za smiercią
-W stronę śmierci

ocenił(a) film na 10
_Michal

bardziej dosłownie np.

- zmuszony do śmierci
- doprowadzony do śmierci

ocenił(a) film na 7
eneye

dojechany do śmierci:)

krótkoooooooooooo

ocenił(a) film na 7
Redgard

eee od kiedy kill znaczy śmierć? Jeśli ktoś już się sili na dosłowność w przekładzie to winno być to: Zmuszony do zabijania (zabójstwa).

ocenił(a) film na 4
Mr_Mangas

To zapewne dosłownie znaczy RUSLAN. Kto ich wie...

ocenił(a) film na 10
_Michal

dlatego RUSLAN było najlepsze i bez zbędnych niedomówień, ale film Seagala widać zawsze musi mieć w tytule KILL lub JUSTICE :)