Żądza śmierci

Driven to Kill
2009
5,8 4,5 tys. ocen
5,8 10 1 4500
5,0 2 krytyków
Żądza śmierci
powrót do forum filmu Żądza śmierci

Myślałam, że on już nie gra ;( Załamuje mnie ten koleś, autentycznie. Jednoosobowa armia w żółtych gaciach ^^'

ocenił(a) film na 5
amaunet

A wiesz kto mnie załamuje???
Twoi ulubieni aktorzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To przecież jasne że Steven cię załamie bo jesteś widzem oglądającym romantyki....

Courteney Cox

David Schwimmer

Jennifer Aniston

Lisa Kudrow

Matt LeBlanc

Matthew Perry

A i jeszcze mnie załamuje: Daniel Craig, Najpierw strzelaj ppotem zwiedzaj, Miss agent, Hugh Grant,..itp. i nawet bardziej niż Steven załamuje mnie Wasley Snipes...
Ty patrz lepiej jak Seagal wygląda a jak 2 lata temu wyglądał!!! Z każdymfilmem coraz lepiej..

forest123

Nie oglądajacym romantyki, tylko "Przyjaciół" ;)
Lubię filmy akcji, ale nie tak patetyczne i nierzeczywiste - wolę zabawę w stylu "Bad Boys".
A Steven Seagal jest naprawdę oderwany od świata, gorzej to już tylko Chuck Norris ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Redgard

No odpowiedź na poziomie... ^^' Nie wyrażaj się, po pierwsze "rzeczywiste i 100% real" to powtarzanie tego samego argumentu 2 razy - "Bad Boys" są komediowi, więc po prostu jakaś powaga realności zepsuła by efekt, a jednoosobowa armia Seagala to po prostu ... kabotynizm.

ocenił(a) film na 5
amaunet

Prawda Bad boys maja komediową dwóosobowa armię, więc są lepsi bo Steven potrafi sam sobie poradzić...

ocenił(a) film na 5
forest123

Bez sensu piszesz niewiem o co ci chodzi ale jak lubisz filmy z dwuosobową armia to polecam jeszcze Bracia lwie serce i Trójka uciekinierów-tam tez dwuosobową załogę masz więc będziesz zadowolony!!!
ChYba że bardziej pasuje ci kosmiczna załogaz Timem Allenem czy Akademia Superbohaterów-uwierz mi jak zobaczysz te filmy to przybiegniesz z chęcią oglądać Na zabójczej ziemi czy W morzu ogniA...

ocenił(a) film na 10
forest123

amaunet jesteś żałosny Steven to ikona kina akcji.

yoqu

oho, przechodzimy do obrażania użytkowników za inną opinię? serio?
wow ;D

yoqu

btw... widzisz taki znaczek obok mojego nicka? jestem kobietą ;)

ocenił(a) film na 5
amaunet

Obrażania?? To ty pierwsza napisałaś o Stevenie ,,jednoosobowa armia w żółtych gaciach"... Nie będę komentował mógłbym tylko zapytać cię amaunet ile filmów ze Stevenem widziałaś????

forest123

Wiele próbowałam, ale żadnego nie wytrzymałam do końca... TVN dość często emituje z nim filmy.

ocenił(a) film na 10
amaunet

amaunet widzę już którąś prowokacje przedtem naskoczyłaś na rambo żal mi cie dziewczyno ić oglądać Hannah Montana :)

yoqu

Nie naskoczyłam na "Rambo" nigdy, nie kłam, nie oglądam "Hannah Montana" i pisze się "idź".

ocenił(a) film na 10
amaunet

idź sobie pooglądać Przyjaciele ale od Stevena wara ten film był świetny 8/10

yoqu

Ok...
Swoją drogą fajną macie sektę - niedługo będzie można mówić o nim tylko "Pan Steven"? ;)

ocenił(a) film na 7
amaunet

taaa dziewczyno jak CI nie pasuje Seagal to co tu robisz??

Przy Hillu Harperze pisze

"On jest boski ;)
Mogłabym się z nim zamknąć na kilka godzin gdzieś ;D "

Przy I Love You Phillip Morris znalazłem to

"Ostro :)
Właśnie przeczytałam coś takiego:
http://www.egoisci.pl/6122/sceny_ich_seksu_sa_za_ostre/

Będzie fun :)) "

I ostro zajarana Sekretnym Życiem Pszczół dała mu 10/10 i wielbi go w komentarzach pod niebiosy. Buahahahahahahaha jeśli lubisz miłosne popierdywania to nie musisz z tego powodu jeździć po filmach z Segalem. Ja nie przepadam za filmami wojennymi, ale nie łaże po forum i nie jeżdze po nich, tylko dlatego, że są filmami wojennymi, a nie romansidłami.

A TVN i TVP oraz polsat puszczają teraz filmy ze Stevenem, które są gówniane, bo ich cel to wyjście prosto DVD i wypożycalnie, więc tylko dla fanatyków i mało kto się tym przejmował. Od Mrocznej Dzielnicy do Ruslana jest czarna dziura słabych produkcji.

A tego filmu jak widać nie widziałaś, więc odwal się od niego, albo najpierw obejrzyj, a potem komentuj, bo taką sraczke można wszędzie pisać. Wróć do Zmierzchu, Szybkich i Wściekłych 6, czy Brzyduli na TVN.

ocenił(a) film na 7
Redgard

Wole oglądać po stokroć Segala, Van-Damme'a,czy Stallone w filmach niż chłopków, którzy wyglądają jak ulizane ciotowate gejozy ze Zmierzchów, Spajdermenów i całej masy tego typu produkcji.

ocenił(a) film na 10
Redgard

olrlando bloom josh hartnett ashton kutcher justin timberlake colin farrell kogo jeszcze byście dodali z tych ulizanych pedałkowatych pseudo aktorów amerykańskich młodego beztalencia tylko mi nie wymieniac brat pitt czy tom criuse bo oni nie są mlodzi i umieją grać

Batman_4

prawda,, Amaunet::czy ty aby nie przesadzasz??? Steven to był wzór prawdziwego mężczyzny, obejrzyj sobie w Morzu ognia i Na zabójczej ziemii-jak te filmy ci się nie spodobają to lepiej nie bierz się już za kino akcji...tylko oglądaj nadal komedie romantyczne...