Żądza śmierci

Driven to Kill
2009
5,8 4,5 tys. ocen
5,8 10 1 4500
5,0 2 krytyków
Żądza śmierci
powrót do forum filmu Żądza śmierci

...a tu padaczka :/ Akcja tego filmu dretwa,akcje w tym filmie tez dretwe. Steven, daj juz sobie spokój!!! Wysokie oceny moze spowodowane sa tym ze jest duzo lepszy w porównaniu do jego ostatnich filmów...niewiem, mozlwie,...jego ostatni film z tych nowszych to ogłądałem Cudzioziemiec, reszty nie tykałem i nie chce sobie psuc dobrego wrażenia o nim. Prosze was, oceniajcie film oceną na jaką on zasluguje a nie porównując go do innych :( Nad oceną sie jeszcze zastanowie.

P.S. i ta walka z nożami...masakra :(((((

ocenił(a) film na 5
kamilzb

słusznie gaworzysz.

tenszin

ten film oczywiście nie sięga do pięt takiemu na przykład Na zabójczej ziemi i mam nadzieje że nie spodziewałeś się powrotu seagala. Jest to krok do przodu:::
Sprawiedliwość ulicy-koniec dublerki 5,5/10
Gra o życie-zalążek dobrego kina, brak dublerki 5,9/10
Droga do śmierci -polepszenie formy i gry aktorskiej+brak dublerki 6/10

Tak wygląda ta tabela w porównaniu do filmów akcji..

Myśle że the keeper to będzie większy krok Seagala do przodu na co się powoli zanosi...
taktyka Seagala:: powoli do przodu... ale i to już dobre-powolny powrót z filmu na film. Oby zagrał w czymś sięgającym klasie Na zabójczej ziemi-to moje marzenie tak w ogóle...

storm12

zgadzam sie z toba
a kiedy wychodzi the keeper

ocenił(a) film na 7
kamilzb

a to dlatego że film jest dobry nie jest to jakieś dzieło sztuki ale Ci którzy śledzą kariere S.S dobrze wiedzą o co mi chodzi.w tym filmie S.S zajefajnie wcielił się w role dobre walki no i chudnący z filmu na film Stefan...prawie 60 na karku a tu popatrz coraz lepiej ...padaczka człowieku chyba niewiesz co Ty piszesz jeden z najlepszych filmów od czasu mrocznej dzielnicy co prawda nie ma porównania z filmami z początku lat 90 (to już klasyka filmów sensacyjnych Nico <wygrać ze śmiercią liberator itp )Steven wychodzi na prostą wzioł się do roboty zaczoł się wkońcu ruszać biegać , wiesz życze Ci abyś Ty w tyn wieku miał tyle zapału do pracy i sił co on ... pozdrawiam wszystkich którzy nie odwrócili się od S.S i wierzą tak jak ja że niedługo pójdziemy do kina na jego film który nie będzie jego ostatnim słowem....

ocenił(a) film na 5
bools901

popieram ce kolego-dla mnie Seagal na zawsze