To jest jeden z tych filmów w których ostatnia scena "robi" cały film.
Warto zatem dotrwać do końca.
Całość zatem oceniam na 8.
Może i mam jakąś pomroczność jasną, z powodu Virginie Efira, ale to może tylko zrobiło z 7 na 8...
Oglądajcie - fajne to było ;)
Ale to było dobre! ;))))))
Siadaj!
Z kryptografii pała! :)))))
Jak nie dasz rady, to ci podpowiem, jak się to robi się ;)
Tylko mnie brzuszek musi przestać boleć ze śmiechu ;)))
Czyli jednak połowa internetu się myli!
Panie w ZUS-ie nie grają tylko w pasjansa, ale jeszcze oglądają w robocie filmy! ;)
A za to cygaństwo dostajesz karę!
Dziś będziesz jadła na deser sam kisiel (i to z glutami! ;) i BEZ słodkiej śmietanki!
No i skoro zrzuciłaś na mnie taką bombę (Anię oczywiście uwielbiam ;), to nie pozostaje mi nic innego, jak odpowiedzieć z jeszcze większą siłą!
https://www.youtube.com/watch?v=OkHH-SPRJIE
I teraz kombinuj... ;)
I dawaj wreszcie tego maila, bo nas za chwilę stąd wyrzucą! ;)))
No to się wydało z tą pracą ;) a kisiel zjem chętnie hahaha. Podaje maila sob1@o2. pl może się wreszcie uda i dzięki za muze braciszku:)
Tylko taka taka trochę bardziej wyrafinowana... "CAPTCHA" do weryfikacji w tym... innym wymiarze...
Dasz radę - to będzie bardzo proste.
A zwykły, szeregowy ... "chińczyk z laptopem" już nie da rady ;)
Całuskam i przytaulaśkam! ;)
No i gdzie się ukryłeś z innego wymiaru chyba do innej galaktyki :) wysłałeś maila na dobry adres? Pierwszy był zly :(
Madame Chaos w całej okazałości! ;)
Jak przeczytasz to co nawyprawiałaś powyżej, to sama już nie będziesz wiedziała, co prawdą, a co nieprawdą jest...
I który był ten pierwszy??? ;)))
Wysłałem na gmaila.
Jak jednak chcesz na "tlena", to daj znać ;)
Tak dla rozluźnienia zapytam - masz jakieś buty ze sznurówkami, czy tylko takie wsuwane z gumką? ;)
Sorki - nie mogłem się powstrzymać, ale skoro jesteś moją młodszą siostrą, to zrozumiesz... ;)))
No dobra - sprawdź jeszcze tego pierwszego drugiego maila, co był niby drugi pierwszy co się pojawił, ale jednak był nieprawdziwy, bo był pierwszy.
Ten pierwszy, co się pojawił pomijając te wszystkie poprzednie, co się nie pojawiły.
Też tam wysłałem, bo co innego miałem zrobić?
Jestem pewien, że wszystko zrozumiałaś Madame, a reszta Interneta niech się teraz poci zastanawiając się co tu się właśnie odwaliło? ;)))
O rany co się tu nawyprawiało tzn ja nawyprawiałam :))))))) podaję maila : wyślij jeszcze raz bo nie doszło a na pewno działa sylwica22@gmail.com pozdrowionka :D
Procedura ponownie zakończona powodzeniem.
Przetestowane - wyszło i dotarło na "adres testowy" ;)
Tak na wszelki wypadek sprawdź folder "spam" - może masz jakieś filtry ustawione i nawet nie wiesz? ;)
Napisałem też list do Elona Muska...
Z zapytaniem, czy czasem nie jest zainteresowany stworzeniem jakiegoś systemu operacyjnego specjalnie dla kobiet.
Żeby tam były możliwe tylko dwa okienka do kliknięcia:
- TAK
- NIE
Myślę sobie - ma kupę kasy i wysłał dla beki samochód na Marsa, to pewnie sobie poradzi i z takim wyzwaniem.
No i właśnie mi odpisał:
"Stary - to tak nie zadziała - musimy jeszcze zrobić trzecie okienko z napisem:
- DOMYŚL SIĘ!"
Tak, że ten... ;)
Ty się tu nie śmiej, tylko natychmiast siadaj na miotłę i hopsaj przez portal!
Tam masz instrukcję sprzątania przed Świętami ;)
Jeżeli spojrzeć na polskie "komedie" z ostatnich lat, to zgoda, ale kiedyś byliśmy w tym równie dobrzy jak Francuzi.
A może nawet i lepsi... ;)
a polska kinematografia spadła na psy bo nic poza durnymi filmami Vegi czy o dziw#### z Dubaju nic zaprezentować i stworzyć nie umiemy a francuskie komedie mają coś w sobie że jakoś człowiek naturalnie się śmieje a nie na siłę i nie ma tam wszechobecnych przekleństw i golizny jak u Vegi ale jak polski rząd tak nasze kino spada na psy i nie wiem po co było tworzyć polski odpowiednik Magia nagości skoro nie wiem kto ogląda takie durne programy że wybiera się partnera nie na podstawie tego co ma w głowie jakie wykształcenie tylko przyrodzenie.Serio Polacy umią upaść tak nisko że jeszcze niżej się nie da i obchodzą święta choć są ateistami i z kościołem ich nic nie łączy?