tak, wszedłem do sali o 18, wyszedłem o 21. to fakt, ale żadna z minut nie boli. poza kością ogonową.
też bym się chętnie wybrała do kina, lecz w kujawsko-pomorskim nie ma już chyba miejsca gdzie by grali...
Dokładnie. Szczególnie, że ten zdobył prestiżową nagrodę Złotej Palmy. Nigdzie nie było słychać! Dziwi mnie tylko jutrzejsza premiera filmu Płynące Wieżowce w cinema city... To są w stanie puścić? Fakt, może jest bardziej lajtowy(spekuluję po zwiastunie) ale sam fakt.
Jest tyle świetnych filmów i seriali, ale Polska woli puszczać Modę na sukces... a później się dziwią że tolerancja u nas jest na poziomie 0 albo i niżej
Całe szczęście, że w słupsku mamy Kino Rejs, co takim filmom nie odpuszcza, ale na sali była garstka ludzi, to smutne, że jak już jest możliwość, to mało kto przychodzi, mam nadzieję, że i tak wciąż na utrzymanie kina wystarczy.
nie znam filmu, ale jak to wlasnie jakis niezbyt popularny to moze chociaz angielskie napisy by Cie poratowaly
no by se człowiek przetłumaczył po angielskiemu jakby chociaż były. wiesz nieznany branżowy film to i napisów nie ma
niestety nie potrafię Ci pomoc, raczej mało takich filmow widzialam i na pewno je znasz/widzialas :)