7,0 42 tys. ocen
7,0 10 1 42270
7,5 44 krytyków
Życie Adeli – Rozdział 1 i 2
powrót do forum filmu Życie Adeli – Rozdział 1 i 2

ten film rzeczywiście trwa 3h?

ocenił(a) film na 8
ave_ja

tak, wszedłem do sali o 18, wyszedłem o 21. to fakt, ale żadna z minut nie boli. poza kością ogonową.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
ave_ja

no to połowa jest.

ocenił(a) film na 8
kama555

do kina.

renubis

poszłabym gdyby u mnie w miescie grali, ale dzieki.

ave_ja

też bym się chętnie wybrała do kina, lecz w kujawsko-pomorskim nie ma już chyba miejsca gdzie by grali...

qualite_

no to jest najgorsze że Polska nie jest w stanie puszczać filmów i seriali branżowych

ave_ja

Dokładnie. Szczególnie, że ten zdobył prestiżową nagrodę Złotej Palmy. Nigdzie nie było słychać! Dziwi mnie tylko jutrzejsza premiera filmu Płynące Wieżowce w cinema city... To są w stanie puścić? Fakt, może jest bardziej lajtowy(spekuluję po zwiastunie) ale sam fakt.

qualite_

Jest tyle świetnych filmów i seriali, ale Polska woli puszczać Modę na sukces... a później się dziwią że tolerancja u nas jest na poziomie 0 albo i niżej

ocenił(a) film na 8
ave_ja

Całe szczęście, że w słupsku mamy Kino Rejs, co takim filmom nie odpuszcza, ale na sali była garstka ludzi, to smutne, że jak już jest możliwość, to mało kto przychodzi, mam nadzieję, że i tak wciąż na utrzymanie kina wystarczy.

renubis

u mnie w Szczecinie niestety nie chcą puścić...

ave_ja

żałosne blokowanie komentarzy

ave_ja

jestem w szoku,ze w Szczecinie nie puscili.

kama555

Kama ja też właśnie ;)

ave_ja

trudno, bedzie trzeba czekac na wydanie DVD

kama555

no nieee... nie uniese tak długo xD

ave_ja

tez tak myslalam :D ale juz się z tym pogodzilam, dasz rade i Ty ;)

kama555

nie dość że nie ma tego filmu nigdzie to jeszcze nie mogę znaleźć napisów do filmu "All over me" :D

ave_ja

nie znam filmu, ale jak to wlasnie jakis niezbyt popularny to moze chociaz angielskie napisy by Cie poratowaly

kama555

no by se człowiek przetłumaczył po angielskiemu jakby chociaż były. wiesz nieznany branżowy film to i napisów nie ma

kama555

a znasz jeszcze jakieś równie ciekawe filmy branżowe?

ave_ja

niestety nie potrafię Ci pomoc, raczej mało takich filmow widzialam i na pewno je znasz/widzialas :)

kama555

wersja reżyserska gdyby ktoś nie mial okazji obejżeć w kinie
goo . gl/4Qx92g (skasuj spacje)