PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596262}
4,8 6,8 tys. ocen
4,8 10 1 6758
4,0 2 krytyków
11:11:11. Liczba przeznaczenia
powrót do forum filmu 11:11:11. Liczba przeznaczenia

Jeśli za produkcję odpowiadają Hiszpanie, będzie dobrze. Jak dla mnie Hiszpania przoduje jeśli chodzi o jakość Horrorów, robią w tej chwili po prostu najlepsze Horrory!!!

kalewra

Czyli jednym słowem może wyjść z tego porządny,dobry horror :D

Omen_Girl

Oczywiście że tak, ja już czekam z niecierpliwością na ten film! :)

kalewra

Ja tak samo ! Sam cyfrowy tytuł jest ciekawy-czyżby miał symbolizować jakieś
dramatyczne wydarzenie? ;) Hm,szkoda,że światowa premiera dopiero odbędzie się 10 listopada...
No ale jednak wartoo poczekać.

Omen_Girl

Właśnie szkoda że trzeba tyle czekać na premierę, ale też wydaję mi się że warto troszke poczekać. A tytuł jest bardzo tajemniczy i dosć niezwykły, tym samym jeszcze bardziej ciekawi mie ten film.

kalewra

Szybko zleci czas,szybko hm zanim się obejrzy człowiek..;) No właśnie moim zdaniem to jakaś obsesja na te liczby w filmach.
(chociażby można tu wspomnieć o takim horrorze jak ''Omen'' i liczbą 666 w nim).
No ale jednak ciekawe co oznacza Ta liczba w Tym filmie?
Coś musi się skrywać za tym. Intrygujące.

Omen_Girl

Ja myślę że tu może chodzić o datę 11-11-11, bo np. jeśli by chodziło o czas, to było by najprędzej 11.11.11, no ale my możemy się tylko domyślać i właśnie dyskutować na ten temat. :)

kalewra

Ciekawe co kombinują...;]

kalewra

Wszystko spoko, tylko ciekawe dlaczego premiera światowa jest zaplanowana na 10-11-11, a nie 11-11-11 :D

Mahone93

Hehe, nom to ciekawe ale 10 listopada jest to czwartek a premiery najczęściej wchodzą w piątki a piątek jest właśnie 11 listopada, więc może to po prostu jakiś błąd, może ktoś za szybko podał datę, albo to data nieoficjalna, ale moim zdaniem film i tak do kin trafi w piątek czyli 11-11-11 r. :D

użytkownik usunięty
kalewra

Spróbuj w totka zagrać, bo chyba masz rację masz rację z tą premierą : http://www.imdb.com/title/tt1712159/releaseinfo
Zresztą z rozszyfrowaniem tytułu też nieźle Ci poszło. Tak, to prawda , film przedstawia historię , nie dość, że dziejącą się (podobno) 11-11-11, to na dodatek o godz. 11.11 .

Hehe, to mi się udało :) A w totka nie gram bo szkoda mi kasy! Wole kupić sobie bilet do kina! Chociaż by na film 11-11-11 ;)

kalewra

trzeba być kompletnym idiotom zeby po zobaczeniu tytulu filmu nie domyslic sie ze chodzi tutaj o datę, ja to wiedzialem po setnej sekundzie, wiec wchodzac w ten temat i widzac 80 ludzi rozmyslajacych co to moze byc, starcilem wiare w ludzkosc; <

latmasken

Uuu, straszne! Wiec jak jesteś taki mądry i błyskotliwy, to może naucz się pisać, idiotom!