PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596262}
4,8 6,8 tys. ocen
4,8 10 1 6765
4,0 2 krytyków
11:11:11. Liczba przeznaczenia
powrót do forum filmu 11:11:11. Liczba przeznaczenia

Nie sugeruje się opiniami użytkowników! Po 2 godzinach uiszcze odpowiednią notke o
wrażeniach z filmu.

put89

No ok, jestem po projekcji filmu.... generalnie jakby to ując, film jest ciekawy - jesli jestes chrzescijaninem i znasz tematyke NWO , film utwierdzi cie w przekonaniu ze dzisiejszy "swiat" jest zły i prowadzi do jego zagłady! to dyskusja na inny temat. Co do samego filmu, to pierwsza jego czesc zdecydowanie nie zapowiada koncowki, film nie jest przejrzysty przez co jest ciekawy.. jednakże druga czesc filmu pod koniec powoduje znudzenie(czekasz co sie wydarzy) od strony fabuły,chodz jest zawiła to powinna cie zaciekawic.. gra aktorska jest srednia... Jako czlowiek ktory obejrzal kilkaset horrorów dam ocene 7/10 . warto obejrzec ten film i odpowiedziec Sobie na kilka pytan ktore mogą pojawic sie w Twoim życiu!. to tyle, za tydzien na warsztat wezme kolejną produkcje... Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 5
put89

A ja sie nie zgodze z Toba. Chociaz faktycznie pierwsza czesc jest lepsza i nie zapowiada koncowki. 7 bym nie dala - dalam 5 i to tylko dlatego, ze prawie caly film byl ciekawy i ogladalo sie dobrze. Byl jednak strasznie glupi! Od poczatku sie wciagnelam i podobal mi sie pomysl, ale chyba zadnego sensownego wyjasnienia nie mozna bylo sie spodziewac. Chetnie dodalabym inne sceny z jedenastkami, bo jak dla mnie za malo przesladowaly:) i moze troche bardziej namotalabym w fabule, bo byla w sumie dosyc prosta. Glowny bohater troszke mi nie pasowal, albo po prostu gral za slabo. Koncowka filmu wydala mi sie bardzo niejasna - co sie wlasciwie stalo, kto jest kim, co dokladnie bylo na zdjeciach? Z pewnoscia ten film nie sklonil mnie do glebszych refleksji i przemyslen nad zyciem.