Ten wpis to chyba prowokacja? Fajny film? Tyle nonsensu i bzdur w jednym filmie już dawno nie widziałem... 3/10
Może arcydzieło to to nie jest, ale mi również całkiem miło się to oglądało. Nie wiem dlaczego ten film jest tak ostro krytykowany.
Dlaczego jest tak krytykowany ? To moze ja wytlumacze bo ten film zdecydowanie zasluguje na nizsza note. Przejdzmy wiec do faktow. Dlaczego nie ukradli zlota w pierwszej kolejosci przepalajac podloge ? Jakim cudem zdobyl sprzet wychodzac z wiezienia po 8 latach bez grosza przy duszy ? Dlaczego jezedzil jak wariat po ulicach tym smym zwracajac na siebie uwage calkowicie nie potrzebnie. Dziewczyna lezac w bagazniku nagle dostala olsnienia i wiedziala ze telefon ktory lezy na tylnim siedzieniu to blackberry ktory w dodatku byl odblokowany a ona z latwoscia wykrecila 911 w dodatku gdy go probowala zlapac to sie slizgal to na lewo to na prawo. Wychodzac z wieziea i odsiadujac wyrok nagle FBI siada mu na karku w dodatku strezla do niego chcac go zabic. Film nie trzyma sie kupy . Ostatni film z Cagem jaki widzialem to Frozen Ground i to jest pozycja ktora zasluguje na dobra note ale ten chlam nie powinien wogole wyjsc. Nawet go w kinach nie grali.