2 króliki

2 Coelhos
2012
6,3 199  ocen
6,3 10 1 199
2 króliki
powrót do forum filmu 2 króliki

Całkiem OK, brazylijskie kino akcji, gangsterski świat Sao Paolo, co chwila są odkrywane nowe karty mające wpływ na treść filmu, więc trzeba oglądać uważnie, lekkie zakręcenie chronologiczne (jak u Tarrantino). Ogólnie wrażenie pozytywne. Troszkę przypominał Confidence z Edwardem Burns'em, jak chodzi o sposób narracji i fabułę. W moim odczuciu zasłużył na 7.

ollafz

Jestem zachwycony tym filmem, naprawdę porządne brazylijskie kino akcji ! Jak dla mnie 8/10 ! :) Polecam !

ollafz

Dokładnie tak, całkiem dobry film. Spodziewałem się średniej jakości kina akcji, jednak to poplątanie wątków było wciągające. Początek może trochę jak Bollywood, ale później już coraz lepiej. Swoją drogą, czemu nie można jeszcze oceniać tego filmu? Zapewne nie było premiery PL?

ocenił(a) film na 8
wariatek

Nie da się go ocenić bo genialni adminiastratorzy strony od grudnia 2011 zablokowali funkcję dodawania premiery przez zwykłych użytkowników i tylko teraz oni mogą to zrobić a takich właśnie mało znanych tytułów wogóle się nie interesują i dodają tylko daty premiery w tych "głośniejszych" tytułach tak to już dawno by ktoś dodał date premiery do tego filmu.

ocenił(a) film na 8
ollafz

Dobry Film , Polecam 8/10