2012: Koniec świata

2012 Doomsday
2008
2,6 6,3 tys. ocen
2,6 10 1 6304
2012: Koniec świata
powrót do forum filmu 2012: Koniec świata

mnie sie podobał ten film bo fajnie to pokazane wszystko o wybrańcach:) ale nie wiem dlaczego ten film ma średnią bardzo zły? ja nie mam mu nic do zarzucenia:)

ocenił(a) film na 2
Bartekweb

Jestem tolerancyjny, naprawdę, ale oceniać go mianem arcydzieła? Każdy ma swoje zdanie ale tego nie rozumiem... Może pomyliłeś film z oryginalnym "2012"?

ocenił(a) film na 1
pachomir

o_O dziwne że niektórzy nie mają wyczucia i nie zauważają ironii ;)

Bartekweb

2000 osob jednak cos ma.... :) moim zdaniem to jak ogladac po raz dziesiaty jakis nudny film.... malo mu braklo do oceny 1 :]

ocenił(a) film na 3
Bartekweb

dla mnie przyzwoity. a fabula lepszy niz ten katastroficzny 2012

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Bartekweb

yyy.... jesteś jechowy?:)

Bartekweb

Nie wiem, czy jestem w tym osamotniony, ale jak oglądam dobry film, to wciągam się w fabułę i nie kręcę nosem na jakieś niedociągnięcia. Natomiast ten film jest tak beznadziejny, że nie mogę spokojnie wysiedzieć. Piszę "nie mogę", ponieważ właśnie go oglądam. Zostało mi 20 min. do końca i poważnie się zastanawiam, czy go skończyć. Te pi.....nie o jezusku i odnajdowaniu boga jest w sam raz dla jakiś nawiedzonych, ale nie dla przeciętnego i niepopadającego w skrajności odbiorcy. Totalna żenada.

smurf

jej chyba Ci współczuje jak takie coś może się podobać

sigma86

Nie wiem, czy to było do mnie czy koło mnie? Przecież wyraźnie napisałem, że ten film jest beznadziejny. Naucz się czytać ze zrozumieniem.