2012: Koniec świata

2012 Doomsday
2008
2,6 6,3 tys. ocen
2,6 10 1 6304
2012: Koniec świata
powrót do forum filmu 2012: Koniec świata

Doomsdays

ocenił(a) film na 2

No żal! Chciałem oglądnąć http://doomsday.filmweb.pl/ a oglądnąłem to... I mówię kurde, czy to ściema te fajne printy na twarzy z reklam? Że taki fajny? Jak ja zasnąłem ^^ Mówię oglądam do końca, w końcu się zacznie, bo za coś musi być ta ocena 8+. No i nic... potem patrze...
jedno doomsday drugie 2012 doomsday, ten sam rok! Toć bez jaj proszę, takie same tytułu to w różnych latach bo potem się kręci.

Elune

Właśnie skończyłem to oglądać w wyniku identycznej pomyłki :D Film - nie polecam :P

ocenił(a) film na 1
paws24

respect 4u ;] widzę, że nabranych całe mnóstwo, ale nie każdy dość ambitny by oglądnąć do końca heh Nie ma to jak nastawić się na dobre kino i z tym przeświadczeniem usiłować coś dostrzec nawet w gniocie..
Poczytajcie tutaj:
http://petebauer.blogspot.com/2008/03/2012-doomsday-2008.html

Elune

Normalnie ten sam motyw.
Nie polecam.Strata czasu :(
Nie ten film chciałem oglądnąć.
Teraz bardzo trzeba uważać bo nieźle w konia robią :/ z tymi tytułami.

ocenił(a) film na 1
Elune

no ja tak samo pomylilem filmy, i tak ogladam i czekam az wkoncu zacznie sie jakas akcja a tu nic a nic. wkurzylem sie ... przejrzalem na szybkiego urywkami film i zonk ... to nie ten film ... katastrofa... jak mozna cos takiego bylo wogole nakrecic
jestem ciekawy czy przed puszczeniem tego filmu w obieg ktos wogole go ogladal. beznadzieja

ocenił(a) film na 2
Bider

haha dokladnie to samo u mnie... od 1/3 filmu zaczalem powoli przewijac, w sumie obejrzalem ten film trwajacy 85 minut w jakes 40 ... ciezko nawet w przyspieszonym tempie..... masakra, wypuscic cos takiego :(

ocenił(a) film na 1
Elune

masakra myślałem ze to ten drugi film sie kończy a tu zero akcji nic z trailera wchodzę na filmweb a tu niespodzianka 2 filmy z tego samego roku o tym samym tytule :/

ocenił(a) film na 1
esiokamikadze

hahahha, :) no ludzie, przeciez macie "2012 Doomsday" (2008) i "Doomsday" (2008). Jest roznica ;)
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 2
Elune

Wałek,przy 40 minucie filmu skapłem się że oglądam nie ten film co chciałem:/ nudnyn jak nie wiem ale obejrzałem już go do końca jakoś,gra aktorów żenada,zwłaszcza tej jednej laski.Nie warto tracić na ten film czasu.

Elune

Bez kitu tez się tak nabrałem i podobnie jak jeden z filmwebowców oglądnąłek ten film w 40 minut bo nie wytrzymałem i zacząłem go przewijać :]

Elune

Niech to... zrobiłem dokładnie identyczny błąd co Wy. ;D Zobaczyłem plakaty na mieście z jakimiś stworkami, pomyślałem, będzie dobry S-F, a tutaj taki zonk. ;D No ale przynajmniej pośmiałem się z tych komentarzy. ;D

Elune

Trzeba było iść do kina, a nie jakieś piraty ściągać z internetu ;P.

ocenił(a) film na 1
_Thorn_

Po prostu żal dupe sciska jak mam oglądać taki chłam! Słabo mi się robi ponieważ ten film nie można nazwać filmem - a raczej jakimś kiczem filmopodobnym o zabarwieniu kackupy po ostrej imprezie...

Szkoda pieniędzy, szkoda tego wysiłku, który poszedł tylko na marne!
Pozdrawiam i NIE polecam!

e_robertos

Coś strasznego takiego szajsu nie widziałem jeszcze nigdy. Tego się nie da oglądać jak można coś takiego nakręcić. Totalnie szkoda czasu
NIE POLECAM
Pozdrowionka

Elune

Ja na szczęście zmarnowałem tylko 10 minut, bo po takim czasie mniej więcej się zorientowałem, że to nie może być ten film. Amatorszczyzną jechało na odległość więc wszedłem na FW i wasze komentarze już mnie przekonały, że nie ma co się z tym męczyć, choć podziwiam tych co wytrwali do końca :D. Ja wolałem się nie katować i nie oglądać dalej, także nie oceniam ale po tych pierwszych 10 minutach, to myślę że wiele by nie dostał :P
W sumie rzadko który film ma tak niską ocenę przy tylu głosach, ciekawe jaką by miał gdyby nie to, że większość go oglądała przez pomyłkę i delikatnie mówiąc spodziewała się czegoś odrobinę lepszego :D

ocenił(a) film na 1
Elune

SPOJLER !!! - Chociaż w przypadku tego filmu nie ma to znaczenia:P Możecie mi pogratulować ponieważ dałem radę obejrzeć ten film do końca!!! Żałuje bardzo, że nie byłem pod wpływem alkoholu oglądając to dzieło. Scenariusz do tego filmu tworzył chyba jakiś fanatyczny ministrant. Efekty specjalne to chyba w Paincie były robione, o grze aktorskiej to już mi się nawet nie chce wspominać.Kurcze nawet muzyka nie była dobra.Sceny i okoliczności w jakich umierali bohaterowie doprowadzają człowieka do śmiechu.Trochę głupio byłoby umrzeć dostając kulką gradu. Podsumowując...Tak beznadziejnego filmu dawno nie widziałem...Polecam :P

ocenił(a) film na 1
Elune

Witam w klubie, ten sam motyw !!!!!!
Tragiczna pomyłka !!!

Elune

Też doznałem szoku. Chciałem sobie oglądnąć ten drugi 2012, tak dla rozrywki (wiem że i tak to chłam), i tak patrze, pierwsze 30 minut, rzeczywiście chłam. Ale jakoś mi się ni w ząb zgadza z trailerem. No i zrozumiałem swoją pomyłkę.

Wytrwałem do końca. Coś w końcu przebiło Plan 9 from Outer Space.

baryluk

Ten film jest podobno "Horror, Przygodowy, Katastroficzny". Jeśli patrzeć z innego punktu widzenia, to to jest prawdą.
Bo:

Horror - straszy cię każdą zjebaną sceną, grą aktorską, montażem itp.
Przygodowy - chodzisz z kibla tam i z powrotem, by film szybciej się skończył (gdyby był puszczane w kinach, bo w domu można wyłączyć rzecz jasna ;p)
Katastroficzny - cały film!

;p Jeśli patrzeć normalnie, to ten film powinien otrzymać nową kategorię. "Z" jak "Zjebany"... ;]

ocenił(a) film na 2
Elune

Ojej, jakie negatywy same. :P Chyba muszę to obejrzeć, bo Wasze komentarze tylko proszą, żeby samemu to zobaczyć. :D
Hehe, pozdrawiam. :)

P.S. A jeśli chodzi o nudę, to chyba nic nie przebije "MARTWEJ RZEKI", czy jak to tam szło. :P

m4d214

Jeśli oglądniesz (czego nie życzę), daj znać co sądzisz.

ocenił(a) film na 2
Elune

strasznie nudny film... beznadzieja, nie polecam

ocenił(a) film na 1
Elune

Genialny gniot! :D

właśnie kończę "oglądać" choć większość czasu czytałem komentarze ;D
jeśli lubicie odmawiać różaniec oglądając film to polecam! Lepszego "dzieła" do tego zajęcia nie znajdziecie ;) ba! aktorzy nawet w tym Wam pomogą ;)

dawno tak dobrej komedii nie oglądałem - ktoś się chyba Monty Pythonem inspirował ;D