Obejrzałem film przez pomyłke bo planowałem dorwać film : http://doomsday.filmweb.pl/ a trafiło się to coś !!!! Jak dla mnie zmarnowane półtora godziny !!! Film jest przelipny !!! Zdecydowanie skierowany jest do ludzi starszych nie baczących na nowinki techniki ... a co za tym idzie efekty specjalne ... które można praktycznie stworzyć w pojedynke w 3Dmaxie przy odrobinie umiejętności !! Fabuła badziewna, jednakże pomysł na realizacje całkiem ciekawy !
Scena w której spadający grat uderza w samochód nie robiąc żadnych zniszczeń a następnie przebija się przez szybe jak pocisk i zabija kierowce po prostu mnie rozłożyła !!!! Gratulacje dla reżysera .... za zerową wyobraźnie !! Po co robić wogóle takie filmy ?!
Gdybym miał w jednym zdaniu określić ten film to powiedziałbym ... : żenada , film o końcu świata bez końca świata !
Stawiam 3/10 tylko za pomysł !!
Ja również obejrzałem go przez pomyłke. Autor tego filmu chyba stawiał tylko na to ze jak da ten sam tytuł co doomsday to ludzie przez pomyłke go będa ogladac i tak sie stało ;) stawiam 1 za to ze straciłem czas na tak gówniany film PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zrobiłem dokładnie to samo ;/ Zamiast obejżeć tamten Doomsday to zobaczyłem to ŚCIERWO!!! Rzygać mi się chciało podczas ogładania...