2012: Koniec świata

2012 Doomsday
2008
2,6 6,3 tys. ocen
2,6 10 1 6304
2012: Koniec świata
powrót do forum filmu 2012: Koniec świata

Obejrzałem film przez pomyłke bo planowałem dorwać film : http://doomsday.filmweb.pl/ a trafiło się to coś !!!! Jak dla mnie zmarnowane półtora godziny !!! Film jest przelipny !!! Zdecydowanie skierowany jest do ludzi starszych nie baczących na nowinki techniki ... a co za tym idzie efekty specjalne ... które można praktycznie stworzyć w pojedynke w 3Dmaxie przy odrobinie umiejętności !! Fabuła badziewna, jednakże pomysł na realizacje całkiem ciekawy !

Scena w której spadający grat uderza w samochód nie robiąc żadnych zniszczeń a następnie przebija się przez szybe jak pocisk i zabija kierowce po prostu mnie rozłożyła !!!! Gratulacje dla reżysera .... za zerową wyobraźnie !! Po co robić wogóle takie filmy ?!

Gdybym miał w jednym zdaniu określić ten film to powiedziałbym ... : żenada , film o końcu świata bez końca świata !

Stawiam 3/10 tylko za pomysł !!

ocenił(a) film na 1
Adash

Ja również obejrzałem go przez pomyłke. Autor tego filmu chyba stawiał tylko na to ze jak da ten sam tytuł co doomsday to ludzie przez pomyłke go będa ogladac i tak sie stało ;) stawiam 1 za to ze straciłem czas na tak gówniany film PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adash

Ja zrobiłem dokładnie to samo ;/ Zamiast obejżeć tamten Doomsday to zobaczyłem to ŚCIERWO!!! Rzygać mi się chciało podczas ogładania...

ocenił(a) film na 1
Adash

U mnie też przez pomyłke. Tem film to klęska... Zarówno intelektualna, jak i kinematograficzna. Nie było w nim absolutnie niczego pozytywnego. Dobra, koncze, bo jestem zdegustowany ze szczętem.