PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273259
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Koleżanka mnie namówiła, mówiła ,że sie fajnie zapowiada. Poczytałam opisy i sama jestem ciekawa tego filmu. Ja uwielbiam filmy katastroficzne. No ale wszystkie oglądałam w telewizji. No w kinie te wszystkie efekty specjalne musza fajnie wyglądać. ;) Koniecznie chce na to jechać. uwielbiam kino i wgl... No teraz zapowiada mi sie 2 filmy. 2012 i Księżyc w nowiu. Szkoda że KNW nie leci w multikinie no ale i tak obejrze. Na 2012 już zamowilam na sobote, a jutro jade kupic bilety na KWN. KOCHAM KINO!!!! No ale tak szczerze jak na katastroficzny film dużo ma fajnych efektów??

ivv_14

Ma dużo fajnych. Sa tak zrobione jagby sie naprawde wszystko waliło i toneło. ja w konie byłem od wielu wielu lat i sie tak pozmieniało że strach. Kiedys to jak godzilla chodziła to wiadomo było że to człowiek jest w środku a teraz to tak komputerowo wszystko zrobione że nic nie widać. Byłem w bydgoszcy z kuzynem i bardzo fajny film. Teraz bede częściej chodził bo jestem na rencie na nogi i wontrobe.

ivv_14

wspaniały film efekty są oszałamiające i naprawde masz wrażenie że wszystko to naprawde tonie wali się i wogóle

ocenił(a) film na 6
ivv_14

Z miłą chęcią pojechał bym z wami do tego kina ^^

ocenił(a) film na 5
Obcykany1

efekty fajne ale strasznie krótkie. Właściwie trwały tyle samo co w zwiastunach, a zresztą widziało się już lepsze chociażby w "King Kongu". Zresztą fabuła jest poniżej krytyki jak i też realność tego wszystkiego. Ma się wrażenie, że główny bohater jest nieśmiertelny i dla bystrzejszych osób nie będzie żadnego napięcia, które próbował sztucznie stworzyć Emmerich. Fajne sa wątki komediowe, ale jednak trochę niesmaczne. Co jeszcze złego? jest to film dla młodocianych, bo twórcy bali się pokazać choć jednego trupa.