PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273262
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Za kilka dni idę z klasą na ten film do kina, chciałabym wiedzieć czy jest warty oglądnięcia?????

ocenił(a) film na 2
Dulce_Espinoza

Lepiej idź w tym czasie na tyły kina i popatrz się w ścianę, będziesz się bawić dużo lepiej.

ocenił(a) film na 6
Dulce_Espinoza

jeśli nastawiasz się tylko na efekty to może i warto, ale po za efektami, które zresztą tez nie są boskie nic nie ma w tym filmie godnego uwagi :)

tu masz temat opisujący to w dosadny sposób ;d
http://www.filmweb.pl/topic/1243563/CZEGO+NAUCZY%C5%81+MNIE+%222012%22+moja+rece nzja+%28SPOJLERY%29.html

ocenił(a) film na 2
albundy89

No właśnie - efekty to chyba jedyny zjadliwy element '2012', ale niczego specjalnego w nich niestety nie ma...

ocenił(a) film na 4
Dulce_Espinoza

Zależy jaka klasa - jak podstawówka lub gimnazjum to takie dzieci będą się świetnie bawić na tym filmie, nawet można powiedzieć, że będą im "kopary opadać" od tych efektów specjalnych! Jeśli twoi widzowie są troszkę starsi no to możesz być pewna, że nie wszystkim się spodoba. Niektórzy przymkną oko na absurdy tego filmu i kiczowate momenty, inni z kolei stwierdzą, że ten film to naprawdę totalna porażka! Mimo to wydaje mi się, że powinnaś wziąć klasę na ten film - jeśli są młodzi to będzie to dla nich tylko i wyłącznie dobra rozrywka - będą ci za to wdzięczni; jeśli są starsi i już doszukują w filmach czegoś więcej niż tylko efekciarstwa, to i tak powinni to obejrzeć i sami stwierdzić czy się im podoba czy nie...na pewno za to też będą ci wdzięczni ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Dulce_Espinoza

jaki on jest?wybacz dosadną odpowiedź...chujowy!!pomijając efekty wizualne,film obraża widza swoją głupotą...ale tu chodzi tylko o efekty wizualne,wiec pewnie sie czepaiam.

ocenił(a) film na 4
hipnoizz

Tu chodzi o dobra rozrywke.Jezeli chcesz powaznego filmu to nie.Film jest połączony troche z komedią(co mi sie bardzo nie podoba)znakomite katastrofy,ale ogolnie to warto isc do kina pomimo paru bardzo głupich sytuacji.