Wlasnie ogladalem ten kiczowaty program i jego obiektywne oceny ktorymi podnieca sie jak zeszlorocznym sniegiem! (co to za ocena 6 i pol? moze 6 i jedna trzecia? buahahaha!!!) Nazwal ten film kiczem,ok bo fabula byla typowo amerykanska ale efektow nie mozna mu zarzucic i oto przeciez w tym filmie chodzilo! Jak chce ambitne kino to niech sobie chodzi na filmy Almodowara itp.Tak bedzie wygladac rozmagnetyzowanie Ziemi i tyle co tu sie rozwodzic na trescia? Ok,Ronald mogl sie bardziej postarac ale po co?
Jak taki kataklizm nadejdzie a pewnie kiedys nadejdzie jak sie Slonce wku...i wypluje taki jezor energi podczas jednej z burz to wtedy sobie szybcitko przypomni ze trzeba spieprzac na arke do Chin!haha..
P.s: kolejki przed kinami swiadcza same za siebie jaki by to film niebyl i oto przeciez chodzilo,kasa,kasa,kasa!!!
"Tak bedzie wygladac rozmagnetyzowanie Ziemi"
A skąd to wiesz kolego? Poza tym, że twórcy filmu tak twierdzą. Czyżby niemiecki reżyser był dla Ciebie wyrocznią.
Naukowcy twierdzą, że rozmagnetyzowanie Ziemii będzie wyglądać inaczej. Ale co tam naukowcy, Emmerich ma racje! Roland a nie Ronald poza tym, cymbale. Nawet nie potrafisz powtórzyć imienia reżysera.
6 i pół to przesada. 3,5 najwyżej. Tylko za efekty. Poza nimi w tym filmie nie ma nic.
Słusznie pisze większość ludzi, że wystarczy zobaczyć trailer. Wszystkie najlepsze sceny w nim są, a trwa tylko 2 minuty. Nie trzeba się męczyć te 2 i pół godziny słuchając nieznośnych przemyśleń bohaterów.
No wlasnie nie tylko z filmu to wiem ale z programow takich jak Discovery itp.Zreszta google tez istnieje i sobie poczytaj.Roland a nie Ronald,ok zgadzam sie(szybko pisalem i wystapil blad,tobie to sie czasami nie zdarza?)Wydaje mi sie rowniez ze rezyser chyba troche sie posilkowal informacjami u specjalistow jakby takie cos mialo wygladac wiec mniej wiecej tak by to wygladalo,ja mu wierze i tyle.A tak w ogole to w dupie to mam. Zegnam.