filmu, usnęłam. Film był tak nudny, że po 20 min wszyscy spali. Oceniam na 2
dokładnie ta sama sytuacja - nie dałam rady wytrzymać do końca.
chociaż niektóre sceny rozbawiły mnie strasznie - np. gdy z prędkością światła przejeżdżali samochodem przez walące się miasto i...nawet szyba się nie zbiła xD
również oceniam na 2 - miałam wielkie nadzieje, a wyszła tragedia.
haha, uwielbiam ludzi, którzy obejrzą 10% filmu i potem wystawiają mu niską notę, twierdząc, że są nudne. Polecam obejrzeć "6 zmysł" do połowy. Flaki z olejem, nic się nie dzieje. A końcówka? Po prostu miażdży.
Na Filmwebie ocenia się całość. Jak nie obejrzałaś do końca, to nie oceniaj.
Faktycznie, nie sądzę, żeby był nudny. Mógł być stereotypowy, przewidywalny i naciągany, ale z pewnością nie nudny.
zazdroszczę Ci :( Ja zmarnowałem 150 minut w kinie + dojazd + kasa na żarcie i bilety :(
Do tego intelektualnie zostałem zgwałcony na tym filmie ! Film nie wart obejrzenia nawet dla efektów specjalnych !
Nie uważasz, że głupią rzeczą jest ocenianie filmu którego się nie obejrzało ? Moim zdaniem jest to debilizm.
absolutnie nic nie straciłaś. ci co mieli przeżyć przeżyli (i żyli długo i szczęśliwie), ci co mieli zginąć zginęli. a w międzyczasie wszystko widowiskowo się roz...ało z pominięciem zasad fizyki, geologii i znajomości geografii (gdzie Tama Trzech Przełomów a gdzie Mt. Everest panie scenarzysto?). kalka pogania kalkę i osiąga poziomy absurdu, przy których Pojutrze to niemal program popularnonaukowy :)
poszedłem na trzeźwo i straciłem dwie godziny z kawałkiem, w sumie wiedząc czego się spodziewać... sam sobie jestem winien.