Wie ktos kiedy premiera na DVD chodzi mi oczywiscie o swiatowa premiere
No nie moge,film dopiero wszedł do kin a ty pytasz o premiere DVD.Tego pewnie nawet dystrybutor nie wie,wszystko zależy od tego jak sie film sprzeda.Za takie posty powinien byc BAN!!!
Damian na prawdę jest jaki jest albo to kolejny pokemon który "coś" napisze i uważa że to jest śmieszne.
lepiej dla twórców żeby jak najpóźniej... jak zaczną ludzie dvdripy ze świnki morskiej ściągać to dużo nie zarobią (pytasz o światową a nie interesuje Cię polska premiera, mogę się tylko domyślać, że zamierzasz ściągnąć).
boże co za ludzie zjechaliście człowieka praktycznie za nic spytał się należało odpowiedzieć albo w ogóle się nie udzielać! nic nie wnieśliście do tematu po za udawaniem że jesteś mądrzejsi, he jego sprawa czy ściągnie czy nie . a ty kolego sam powinieneś dostać bana phi nara
Jakie pytanie taka odp. Poza tym nie każdy tak jak ty jest "obrońcą praw człowieka". Poza tym po twojej wypowiedzi tez można stwierdzić że udajesz mądrzejszego.
maximus420 co się tak dziecko podniecasz jak nie umiesz odpowiadać to lepiej siedź cicho może ty tego nie wiesz bo na jakiegoś intelektualiste nie wyglądasz ale FORUM jest od tego by można było zadawać pytania a użytkownicy znający odpowiedz na nie odpowiadać, nie po to by takie "demotywatory" jak ty napisały jakiś głupi post dla 6 letnich dzieci i podniecały się przez cały dzień jaki ja jestem fajny W każdym bądź razie innym dzięki za odpowiedz i Pozdrawiam
Po twoich wypowiedzaich wyglada ze jestes o 10 ale mlodszy zachowal bys troche kultury ale widac matka cie nie wychowawala zal mi ciebie buraku