PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273249
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Totalna szmira...

ocenił(a) film na 1

Zmuszono mnie niegdyś do obejrzenia. Wielki shit i strata czasu. Dziękuję niebiosom, że mnie do kina na Ów nigdy przez myśl nie przeszło iść :D

ocenił(a) film na 1
heelas

Niestety ja poszedłem, całe szczęście bilet miałem za darmo. Nawet duży ekran nie mógł uratować tego czegoś. Idąc, miałem niewielką nadzieję, że ten patos i głupota o których słyszałem nie będą takie straszne - myliłem się. Emmerich uparł się zrobić najbardziej debilny film wszech czasów i udało mu się.

ocenił(a) film na 1
New_World_Order

Ten bilet za darmo jednak odrobinę ratuję sytuację :D

New_World_Order

Drogi kolego! Jeżeli miałeś niewielką nadzieję, to po co szedłeś do kina? Nawet za darmowy bilet? Nie wiesz dlaczego? Powiem Ci. Po prostu chciałeś ten film zobaczyć. A najgorsze a właściwie śmieszne jest to, że wielu z was obrzuca ten film błotem żeby dostosować się do ogólnych wypowiedzi na filmwebie. A w rzeczywistości ocena subiektywna każdego z Was nie jest taka zła. I jeszcze jedno: od używania słowa "patos" na filmwebie robi się już mdło. Nie znacie innego słownictwa???

ocenił(a) film na 1
marek_636

Poszedłem, bo byłem z grupką znajomych, a oni chcieli na to :) później żałowali. Jest mdło, bo debile z USA uparli się by tak było. Dla mnie ten Pajac Emmerich nie istnieje, udały mu się tylko "Gwiezdne wrota".

ocenił(a) film na 2
heelas

Zgadzam się, oprócz paru ciekawych efektów ten film to porażka.