też daje rade chodź nie jest to jakieś arcydzieło.Jeśli komuś sie podobały filmy takie jak pojutrze czy też dzień niepodległosci może iść w ciemno na ten film napewno sie nie zawiedzie.Jeśli ktoś oczekuje wspaniałych efektów specjalnych napewno je dostanie bo nimi film nie skąpi.I nie słuchajcie wypowiedzi jakiś gówniarzy że efekty są takie sobie no bo jak sie pobiera film z netu w "Cam" na dodatek to co on może powiedzieć :D Jak Dla mnie film był dobry poza kilkoma niedociągnięciami i naiwnymi scenami.
<spoilery>
Dla mnie najbardziej naciągane sceny to np. Jadący John Cusack "limuzyną" skaczący przez walące się "wieżowce" szkoda że nie udało mu sie przezkoczyć tego toczącego się pączka..Druga to ta w której startują samolotami...Skorupa ziemska zapadła się do koła jakies 5 pięter niżej ale pasy startowe czyściutkie piloci mogli "spokojnie" sie rozpędzić i odlecieć.!Co za bzdura! kolejna to ta w której Cusack jechał samochodem z mapą samochód spada a on wydostaje sie z wielkiej przepaści nie wiem jakim cudem mu sie to udało.Może spiderman mu pomógł.Naprawdę nie wiem.Także nie chciało mi się wierzyć w te śmigłowce które transportowały te zwierzątka na statki.Jaki śmigłowiec udźwignie słonia... ? Takich naiwnych scen było wiele więcej ale napisałem o tych które najbardziej raziły w oczy.Mimo tych kilku niedociągnięć warto obejrzeć ten film a na te sceny poprostu przymknąć oko.Ja poszedłem tam na film katastroficzny i taki obraz właśnie dostałem.Moja ocena 7/10