PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433913}

2012

2009
6,2 273 tys. ocen
6,2 10 1 273265
4,7 34 krytyków
2012
powrót do forum filmu 2012

Wytrzymałam 35 minut .... obsada beznadziejna , akcji nie ma , dialogi ... istna makabra. Ten film mial mial niesamowity potencjal... nie polecam stanowcze NIE!!

ocenił(a) film na 10
agat1987b

Śmieszny jesteś, szkoda że film jest dopiero jutro.

ocenił(a) film na 6
CookieX

CookieX niektórzy, jak np. mój kumpel mieli okazję obejrzeć już dziś. Zdaniem kumpla film świetny -najlepszy ze wszystkich katastroficznych. Oczywiście brano pod uwagę najbardziej sceny destrukcji, bo dla nich jest ten film.

ocenił(a) film na 7
slavia9

dokładnie u mnie w Tychach film leciał dzisiaj o 00:01, kto nie wierzy niech sprawdzi repertuar na dzisiaj w novym-kinie.

Benios

Benios: tylko nie zauważyłeś, że na ten seans o 00:01 można jeszcze zrobić rezerwację. Po prostu 0:01 wstawili do wtorkowego repertuaru, ale to już będzie środa!

ocenił(a) film na 5
agat1987b

kocham was ludzie .! normalnie ;D film dziś w nocy (z 10/11 listopada) ma dopiero swoją premiere ;) a że widzieliście film Nick'a Everhart'a pod tym samym tytułem to nie moja wina :) rzeczywiście tamten film to dno, ale nie wypowiadajcie się pod czymś, czego jeszcze nie obejrzyliście ;p

robaszek18

fakt, a co mnie dziwi to fakt, że w USA dopiero 13 listopada będzie ten film :)

ocenił(a) film na 6
robaszek18

Ile trzeba tłumaczyć. Dzisiaj film był pokazywany w wielu kinach. pokazy przedpremierowe, wiesz co to jest?

slavia9

U nich nie było, znaczy, że nie istnieje i nie prawda. Proste.

ocenił(a) film na 4
Lu_0

agat palancie obejrzałeś 2012 z 2008, skąd wiem??? bo sam nie wytrzymałem na tym gniocie... i to co napisałeś o bsadzie?? do bani??? coś ci się pomieszało w głowie !!! nie obrażaj czegoś czego nawet nie oglądałęś.!!

slavia9

A możesz podać linka do repertuaru jakiegoś kina na dowód?

PS: tylko nie do NoveKino w Tychach - bo tam poprostu zaliczyli 11.11.2009 00:01 do repertuaru na wtorek!

slavia9

ja pierdole umiesz czytać ? nawet na imdb.com tak było napisane

agat1987b

Idź do kina, a nie komentuj jakiegos pokiereszowanego divxa!!! Może wtedy
wytrzymasz reszte filmu.

agat1987b

Mam pytanie jak ktoś widział ten film jest pokazy przedpremierowe są dziś czyli 10 właściwie 11 listopada o godzine 0.01??? Widze ,że musze jeżdzić do kina w Tychach :-) mam pytanie jaka jest tam strefa czasowa :-D a tak na poważne to film ten nie było nie ma i nie będzie szansy zobaczyć wcześniej niż 11 listopada o 0.01 więc prosze nie zamieszczać głupiutkich komentarzy że jaki on fajny albo badziewny:-) z góry dziękuje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
trzesnia

Poziom tej dyskusji był już i tak marny, natomiast trzesnia sprowadził ją do rynsztoka albo i jeszcze niżej. Wstyd, panie, WSTYD!!!

ocenił(a) film na 4
lukreg19

Da się obejrzeć wcześniej. Np. jak ktoś pracuje w kinie i przegląda kopię
na pokazie technicznym, ale takich pewnie nie jest wiele ;) Pozdrawiam
wszystkich-pracownik kina :) I zapraszam no premierowe pokazy dziś w nocy,
czyli już jutro o 0:01 ;)

swinc

Ja ten film widziałem dokładnie 02-11-09 rok.

ocenił(a) film na 6
_Kefas_

Wiedziałem ze znajda się tacy co będą mylić z 'doomsday' -_-

_Kefas_

W którym kinie?

...................................