Dziś na HBO emitowany jest ten film,ale pisze że jest on pprzeznaczony tylko dla widzów dorosłych.Ja mam 14 lat - czy ten film jest dla mnie ? :)
Ja mam 15, ten film widziałam rok temu i jak widać, żyję ;) Jeśli lubisz ciężkie filmy, to Ci się spodoba. Ja daleka jestem od odradzania czy doradzania, niestety sama musisz zdecydować. Żeby nie było na mnie ;)
Według mnie te granice wieku są kompletnie bez sensu, bo jak dziesięciolatek
będzie chciał zobaczyć np."Nagi Instynkt" to żaden magiczny telewizyjny trójkącik z liczbą 18 mu tego nie zabroni. I napewno od tego nie umrze:)
weź pod uwagę, ze jak taki 10 latek oglądnie 21 gramów to nie zrozumie go nie spodoba mu sie i potem będzie pitolił głupoty ze nudny, denny film... :P Ja myslę że ten film ejst naprawde dobry, ja oglądałam z rok temu jak miałam 15 lat i naprawde bardzo mi się podobał ;P
hmmmm czy jest dla Ciebie nie wiem i nie umiem Ci na to odpowiedziec zalezy to głownie od twojego ukształtowania psychicznego i czy dojrzałes do takich filmow. Film jest ciezki i wogole trudny w odbiorze ale naprawde daje do myslenie i do reflekcji. Dlatego zeby w pełni go zroumiec trzeba byc naprawde ukształtownym emocjonalnie.... moze Ci sie teraz nie spodobac ale wroc do niego za kilka lat .... chyba ze własciwie go obierzesz coz jak by nie było polecam Ci go ..... podrawiam