PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97088}

21 gramów

21 Grams
2003
7,6 148 tys. ocen
7,6 10 1 147587
7,0 46 krytyków
21 gramów
powrót do forum filmu 21 gramów

Moim zdaniem to długi, nudny film o niczym. Zasnąłem na nim gdzieś po godzinie, a w przypadku megaprodukcji rzadko mi się to zdarza... Jak chcecie czegoś głębokiego i poruszającego, to zostańcie lepiej przy "American Beauty", bo ten film ("21 Gramów" znaczy się) jest nudny jak brazylijska telenowela. I nie piszcie proszę, że jestem za tępy na mądre filmy, bo inne, uważane za właśnie takie raczej zrozumiałem, a ten to po prostu dłużyzna.

ocenił(a) film na 10
MATKA_GIEFERGA

Tak, widzę to po liście twoich ulubionych filmów... no comments

ocenił(a) film na 7
kaciupa

Właśnie. "300" i "King Kong"... Nie twierdze, że to złe filmy, ale wybacz, mądrość i głębia raczej się z nich nie wylewa...

użytkownik usunięty
MATKA_GIEFERGA

nie no porównywać '21 gram' do 'American Beauty' to troche profanacja bo ten 2 to porażka, a nie 'głęboki i poruszający' (lol) film.

ocenił(a) film na 9

"American Beauty" porażką?? HAHAHAHA nie no niezłe, skąd ty sięurwałeś

ocenił(a) film na 9
MATKA_GIEFERGA

koleś nie wiesz o czym mówisz---> porównując ten film do "American Beauty" to są 2 różne gatunki filmów, "Jak chcecie czegoś głębokiego i poruszającego, to zostańcie lepiej przy "American Beauty"-bzdura pomyśl człowieku!!!!! po prostu nie zrozumiałeś tego filmu, a z reszta i tak na nim zasnąłeś, wiec co ty w ogóle możesz mieć do powiedzenia na temat tego filmu!!!!!sie nie znasz i chciałeś zabłysnąć niestety ci sie nie udało, wróć do "teletubisiów"!!!!!!

ocenił(a) film na 9
trane5

O czym wy pieprzycie ? Zarowno jeden jak i drugi to zajebiste kino.

ocenił(a) film na 10
martin2000

Oba filmy - to arcydzieła - a niektórzy ludzie tutaj są przerażająco śmieszni :-)

ocenił(a) film na 10
MATKA_GIEFERGA

Jak można filmu nie obejrzeć do końca i wygłaszać największe o nim "mądrości". Ręce mi opadły. Jak obejrzysz kiedyś "21 gramów" w całości to wtedy się wypowiadaj na forum. Póki co, panu podziękujemy

ocenił(a) film na 9
MATKA_GIEFERGA

obejrzyj film "300 King Kongów" to coś dla ciebie