PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97088}

21 gramów

21 Grams
2003
7,6 148 tys. ocen
7,6 10 1 147585
7,0 46 krytyków
21 gramów
powrót do forum filmu 21 gramów

starsznie denerwuje mnie jeżeli ktoś pisze pierdoły o świetnym filmie chodzby np jezlei chodzi o 21... piszą że, jest "nudny", "beznadziejny",że to "lipa".
Chce mi sie wymotować tak wymiotowac jak to działo sie z Pennem w 21 GRAMACH docenić filmu nie potraficie albo go nie możecie zrozumieć to jest dla was abstrakcja moze nei dla wszystkich bo inteligętna osoba zrouzmie powie że to" wybitny","świetny" jak ktoś napisał"1 liga film!!!". Czy chodzi o kwestię gustu hmm bo ja wiem wiadomo ktoś lubi filmy sensacyjne ktoś horrory a ktoś inny dramaty ...OK jezei kazdy lubi co innego wiec niech nei oglada tych rodzajów filmów które z załozenia dla niego są "nudne"...

nie chce mi się jush wiecej pisać na ten temat bo i to tak gówno pomoże...Bo jak to madrze napisal nasz polski recenzent filmowy"POlacy eni gęsi swój gust maja, a że gęsi to inna sprawa..."

ocenił(a) film na 10
gazdus_2

Dokładnie, znajdą sie jacyś miłośnicy horroru czy sensacji którzy oglądają dramaty ( chociażby 21 gramów) chyba tylko żeby pozniej je szkalować. Dodatkowy próbują zniechęcać innych do tego typu filmów. Ubeki :)))

gazdus_2

Nie wiem czy to prowokacja czy nie. Jeśli nie to podziwiam twoja megalomanię inteligĘcie. Poprostu komuś sie film podobał komuś nie, nie znaczy że go nie zrozumiał. Poprostu nie przypadł komuś do gustu i tyle... a co ja bede z resztą pisał..

ocenił(a) film na 8
gazdus_2

Zgadzam się w 100 %. "21 gramów" to 1 liga filmowa. ZDECYDOWANIE POLECAM każdemu.