PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97088}

21 gramów

21 Grams
2003
7,6 148 tys. ocen
7,6 10 1 147585
7,0 46 krytyków
21 gramów
powrót do forum filmu 21 gramów

rewelacja.

ocenił(a) film na 10

10/10 od bardzo dawna film tak mnie nie wzruszył, wszystko ze mnie spłynęło. Wspaniały. Po prostu trzeba się wczuć...
A ten koniec... Rewelacja.
Oczywiście nie spodoba się ludziom, którzy za bardzo nie chcą pokazywać na zewnątrz swoich uczuć.

darutek_margot

spokojnie, bez przesadnego podniecania się. Jaki koniec? przecież go nie było.

ocenił(a) film na 10
Aldon

Każdy ma swój gust, skoro Cię nie ,,podniecił", choć sądzę, że
to złe określenie co do filmu to Twoje zdanie.

ocenił(a) film na 8
Aldon

"Jaki koniec? przecież go nie było."

A co, telewizor Ci się zepsuł? Prądu zabrakło? Czy tak dla zabawy bredzisz?

darutek_margot

oglądałam 21 g już jakiś czas temu. wczoraj niestety nie dotrwałam do końca, a widzę, że wszyscy go komentują, może ktoś powiedzieć, co się stało? bo nie pamiętam zupełnie..

ocenił(a) film na 10
kickyourdaddy

w sumie to trudno wytłumaczyć, co stało się.
Paul niechcący postrzelił się w okolice klatki piersiowej.
Znalazł się w szybkim czasie w szpitalu, tam też Cristina dowiedziała się, iż jest w ciąży.. Cały czas czekała na Paula, ten jednak umarł..

ocenił(a) film na 9
darutek_margot

Hola, hola, proszę nie skreślać od razu tych 'zimnokrwistych'! :) Jestem z tego gatunku i muszę powiedzieć, że film mnie też bardzo poruszył. Oglądając go, uczestniczyłem w czymś naprawdę ważnym i wartościowym, a to w kinie rzadkie, szczególnie dzisiaj. Wielki szacunek dla twórców tego filmu, w tym zwłaszcza dla mojego ulubionego Seana Penna i Benicia Del Toro.

darutek_margot

penn jest genialnym aktorem. w "i am sam", gdybym nie wiedziała, że to on, mogłabym pomyśleć, że tą rolę gra człowiek naprawdę upośledzony.

ocenił(a) film na 10
kickyourdaddy

nie oglądałam tegoż filmu, ale na pewno to zrobię. :)

darutek_margot

wiosną puścił go tvn, może jeszcze go puszczą, o ile miał w miarę dobrą oglądalność.