Mam pytanie do tych, co oglądali. Czy mogę ten film pokazać mojej 12-letniej kuzynce? Czy są tam jakieś brutalne sceny?
Brutalnych scen w filmie właściwie brak. Tzn. zależy jak dla kogo :) Jest parę scen, gdzie bohaterzy obrywają chociażby po twarzy, ale generalnie nie nazwałabym tego strasznie brutalnym :) Pzdr
Bez urazy,ale jest sto tysięcy bardziej odpowiednich filmów dla Twojej kuzynki.A ten na spokojnie może obejrzeć za parę latek-z resztą wtedy lepiej go zrozumie.
Edyto, mikrobas już Ci dobrze wytłumaczył, film puścić możesz kuzynce, ale czy go dobrze zrozumie ?
Co do scen.. w jednej bohaterowi sie troche "migdalili", no i raz głowny bohater dostał porządnie w pysk... nic więcej :)
Brutalności tam nie ma, no bo co to za brutalność, katowanie związanych ludzi, nawet krwi nie było zbyt wiele. Pod tym względem jest ok dla dzieci.
Ale gorzej, że bohaterowie się całują, chociaż nie są małżeństwem, na dodatek robią to w klubie go go. Z tego względu zupełnie nie nadaje się dla osób poniżej 21 lat.