PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Nie sądzicie że Lena dużo lepiej wypadła by w roli Artemizji , tylko ona pasuje do roli takich zimnych i bezwzględnych suk , grając Cercei jest rewelacyjna i tutaj też mogła zastąpić Eve i te jej dwie miny.

ocenił(a) film na 6
SidLeniwiec

Przecież to Lena ma zestaw paru min na film. Praktycznie nie zmienia się jej wyraz twarzy.

Dassanar

Parę min zawsze lepiej niż dwie ;-)

ocenił(a) film na 6
SidLeniwiec

Po pierwsze para to dwa, jeżeli nic się nie zmieniło. A po drugie, to nie bardzo rozumiem uwag o Green, która otrzymując dość biedną wyjściowo rolę dała całkiem niezły aktorski popis, będąc chyba największą zaletą tego naciąganego filmu. Ja naprawdę nie wiem, gdzie Ty tam widziałeś wyłącznie granie dwiema minami, ale jak uważasz.

Dassanar

tak para to dwa a parę to więcej niż dwa .

SidLeniwiec

Największą zaletą filmu chyba największą padaką w tym filmie poza sceną z cycuszkami reszta dno dna.

ocenił(a) film na 6
SidLeniwiec

Tak, tylko że ja nigdzie nie napisałem "parę". Ale już mniejsza o tę semantykę, nie o to przecież przede wszystkim chodziło.

Dassanar

No właśnie nie oto chodziło . Chodziło o to czy Lena dała by lepiej radę od Evy ja uważam że ta postać bardziej do niej pasuje i mogłaby więcej wyciągnąć niż Eva.

ocenił(a) film na 6
SidLeniwiec

Cóż, mam inne zdanie. Dla mnie nieporozumieniem jest sam udział Leny w tym filmie. Z kolei niewiele jest w moim przekonaniu aktorek w Hollywood, które odegrałyby rolę Artemizji tak dobrze jak Eva.